Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Tóth Lilla Rebeka
24, Káptalantóti

A Pannon Egyetem mesterszakos hallgatója vagyok, vezetés és szervezés szakon fogok diplomát szerezni. Vidám és segítőkész embernek tartom maga, és igyekszem mindig pozitívan szemlélni az életet. Úgy gondolom, hogy az élet minden pillanatát ki kell élvezni. Szeretek sportolni, úgy érezem segít leveztni a stresszt. Amióta rendszeresen sportolok, nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabnak érzem magam. A tanulás mellett a családi vállalkozásban dolgozom, tortákat sütök és a kiszolgálásban segítek. Bár nincs cukrász végzettségem, nagymamámtól és édesanyámtól sok trükköt ellestem. A versenyre azért jelentkeztem, mert egy kihagyhatatlan lehetőségnek tartom, ahol a természetes szépségideált helyezik előtérbe. 

A 168 cm magas Lilla az Ikrekjegyében született. Szereti a tenger gyümölcsei spagettit, kedvenc itala a zöld tea. Legszívesebben deep house-t hallgat, kedvenc parfüme a Giorgio Armani – My Way.

Tündérszépek – 2021 döntősök