Kézilabda

2024.04.26. 15:52

A Kék Tigriseknek az elejétől komolyan kell venniük a meccset

Maximális koncentráció szükséges a tatabányai kézilabdázóktól. Az FTC döntetlenje után a Kék Tigrisek mindent meg fognak tenni a sikerért.

Petrik József

A Kék Tigrisek újabb „égi jelet” kaptak, hogy szerezzék már meg azt a bajnoki bronzérmet, amikor szerdán, az FTC csak döntetlen ért el a Nemzeti Kézilabda Akadémia, a NEKA ellen, Balatonbogláron. Most már „csak” annyi kellene, hogy a Tatabánya megnyerje a hátralévő mérkőzéseit. Az első lépést a „kis” Veszprém ellen teheti meg Dragan Djukics vezetőedző együttese.

Maximális koncentráció szükséges a tatabányai kézilabdázóktól. Az FTC döntetlenje után a Kék Tigrisek mindent meg fognak tenni a sikerért.
A Kék Tigrisek nehéz meccs elé néznek
Forrás: Tatabánya Kézilabda Club/Facebook

Az esélyekről, a lehetőségekről Sibalin Jakab edzővel, Djukics mester jobb kezével váltottunk szót.

- Az FTC-től kaptunk egy bónuszt, a legutóbbi döntetlenjükkel – emelte Sibalin edző. – Ezzel élnünk kellene minél hamarabb. Azaz már most, Veszprémben. Némi veszélyt jelenthet, hogy a házigazdák már gyakorlatilag kiestek, és nincs veszteni valójuk. De az is előfordulhat, hogy ellenfelünk már egyáltalán nem lesz motivált, amely a mi dolgunkat könnyítené meg.

A tatabányaiak trénere azt is kiemelte, hogy mindenképpen „piszok” nehéz találkozóra van kilátás. De ezt a lépést a dobogóra vezető úton meg kell tenni!

- Az első pillanattól kezdve száz százalékos koncentrációra lesz szükségünk ahhoz, hogy sikeresek legyünk – hangsúlyozta beszélgetőpartnerünk. – Bízom benne, hogy a csapat minden tagja átérzi a felelősségét ennek a meccsnek is. Az ellenfelünk ugyanis semmivel sem gyengébb, mint a tabellán közvetlenül előttük álló csapatok, viszont a riválisoktól rendre kikaptak. Ez lett a vesztük…

A vendégeknél Győri Mátyás, sérülése miatt, nem léphet pályára. Eklemovics betegséggel bajlódik, míg Dissinger már könnyített edzéseket tudott végezni a Komló ellen elszenvedett sérülését követően.

Kézilabda NB I., férfi, 23. forduló

Fejér B.Á.L.-Veszprém – MOL Tatabánya KC

Veszprémi városi sportcsarnok, szombat: 18 óra. Vezeti: Kiu G., Kiu T.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában