Rögbi

2024.04.27. 09:01

Már a döntőre készülnek a Vitézek

Az alapszakasz hátralévő két mérkőzésén a döntőre való felkészülésen lesz a hangsúly az esztergomi rögbicsapatnál.

Kemma.hu

A Vitézek gárdája szombaton Nagykőrösre látogat a magyar rögbi bajnokság soron következő fordulójában. Ellenfelük, a jelenleg 5. helyen álló Honfoglalók az idei szezonban hazai pályán még nem kaptak ki.Kérdés, hogy mire mennek majd a bajnokság legponterősebb együttese ellen. A hazaiak számára nagy tétje van a találkozónak, céljuk a bronzdöntőbe jutás, amelyre jelenleg négy csapatnak is esélye van. Az esztergomiak eközben már biztos résztvevői a finálénak, ennek érdekében az alapszakasz maradék két mérkőzése az arra való felkészülést szolgálja. Több hiányzó mellett Ágotai játékára sem számíthat Sőlősi vezetőedző.

A Vitézek gárdája (pirosban) már korábban biztosította a helyét a fináléban
A Vitézek gárdája (pirosban) már korábban biztosította a helyét a fináléban
Fotó: Hauszknecht Dániel

A másodosztályban szereplő Apródok is pályára lépnek vasárnap, az egy hellyel előrébb, a tabellán 5. helyet elfoglaló Debrecen együtteséhez látogatnak. A külföldi egyetemisták alkotta DEAC az őszi fordulóban 29-19-re győzte le a fiatal esztergomiakat. Az Apródok csapatkapitánya, Bíró a sérülése miatt továbbra sem bevethető.

NB1 férfi XV’s rögbi bajnokság, 9. forduló
Nagykőrösi Honfoglalók - Esztergomi Vitézek
Nagykőrös, szombat: 14 óra

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában