Kemma.hu podcast

2024.04.26. 13:44

Romantikus, neurotikus, gátlásos – Játszd újra, Sam! a Jászaiban – PODCAST

A Jászai Mari Színház a 2023/24-es évadában műsorára tűzte a Játszd újra, Sam! című történetet. A romantikus vígjátékban a filmkritikus Allan útját követhetjük, aki miután felesége elhagyta, a szerelmet keresi. Az előadás fotóspróbáján Hittaller Andrea beszélgetett Crespo Rodrigoval, a darab rendezőjével, valamint Figeczky Bence, Bartos Ági és Csabai Csongor színművészekkel.

Kemma.hu

Főhősünk romantikus, neoretikus, gátlásos, esetlen, így a néző el is gondolkodhat azon, hogyan sikerült a volt feleségét behálóznia. Az előadás telis tele van helyzetkomikumokkal, de mindemellett mély beszélgetésekkel is, amik rávilágítanak arra, hogy mennyire nehéz megtalálni a megfelelő embert.

Játszd újra, Sam! - Egy romantikus vígjáték a Jászaiban.
Játszd újra, Sam! - Egy romantikus vígjáték a Jászaiban. A képen: Király Attila, Bartos Ági, Figeczky Bence.
Fotó: Sipos Zoltán / Forrás: Beküldött

Romantikus gesztus

Allan, a Casablanca sztárját, Humphrey Bogartot hívja segítségül a randik sikeres kimenetele érdekében, hiszen ő testesíti meg számára a férfi idolt. Ám rá kell jönnie a végére, hogy jobban jár, ha önmagát adja. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában