Hangverseny

2024.03.08. 09:44

Zenei kalandban volt része a Kultsár-középiskola diákjainak

A zene világába utaztak a komáromi Kultsár-középiskola tanulói az Egressy Béni Zeneiskolában.

A zenei utazást Horváth Gergő és Sulics Ágostonné pedagógus közösen készítették elő. Nem titkolt szándékuk az volt, hogy megpróbálják becsempészni a komolyzenét a Kultsár-középiskola tanulóinak életbe, ha máskorra nem is, legalább erre a röpke órára. Erre kiváló helyszínt biztosított a zeneiskola hangversenyterme, ahol számos hangversenyt rendeznek, hiszen kiváló akusztikával rendelkezik, így a jelenlévőknek tartalmas zenei élményben volt része.

Horváth Gergő és kórusa előadást tartott a Kultsár-középiskola diákjainak.
Horváth Gergő és kórusa előadást tartott a Kultsár-középiskola diákjainak.
Fotó: Facebook / Forrás: Facebook

A műsor első részében a zenei kalandozást prezentáció és Horváth Gergő által vezetett kórus előadása biztosította. A második részben Sulics Barnabás zongorista a hangszerén keresztül mutatta be a romantika időszakát. Barnabás a tavalyi tanévben fejezte be tanulmányait a komáromi zeneiskolában. Jelenleg a budapesti Weiner Leó Konzervatórium ötödéves hallgatója. Szakmájául a zenét választotta. Az országos zongoraversenyre készül, ahol több korszak meghatározó zeneszerzőinek műveit játssza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában