Hirdetés

2024.04.09. 10:49

Személy- és vagyonőr képesítéssel rendelkezel? Állj munkába Lajosmizsén vagy környékén!

Rendkívül széles azon vállalatok és intézmények listája, ahol személy- vagyonőröket foglalkoztatnak. Ebből adódóan az álláspiac is bővelkedik az ilyen típusú lehetőségekben, és természetesen akár Lajosmizsén, vagy a környékbeli városokban és településeken is adódhat lehetőség egy-egy személy- és vagyonőr állás betöltésére.

PR cikk

Szmély és vagyonőr állások Lajosmizse

Forrás: freepik.com

Általános feladatok a személy- és vagyonőr állások kapcsán

A személy- és vagyonőrök, avagy a hétköznapi nyelvben csak biztonsági őrök előtt számtalan területen adódhat lehetőség az elhelyezkedésre. Dolgozhatnak bevásárlóközpontokban, irodaházakban, állami intézményekben, de biztosíthatnak akár zenei- és kulturális rendezvényeket, illetve sporteseményeket is.

Természetesen a lista itt még korántsem teljes, az ugyanakkor jól látszik, hogy valóban bő a merítés a potenciális munkába állási esélyek kapcsán. A különböző területekből adódóan az ellátandó feladatok is mutathatnak bizonyos eltéréseket, általánosságban ugyanakkor elmondható, hogy a személy- és vagyonőrök felelősségei közé olyan tevékenységet tartoznak, mint a(z):

· Térfigyelés: A biztonsági őrök egyik legalapvetőbb feladata, hogy biztosítsák a rájuk bízott területet és épületet, megelőzzék a jogtalan behatolásokat, a házirendet és a szabályokat megszegő tevékenységeket.

· Beléptetés felügyelete: Rendszerint közreműködnek a beléptetésnél, legyen szó akár a belépési engedélyek/jegyek ellenőrzéséről, vagy egyes helyeken a sorszámhúzásról és az azzal kapcsolatos segítségnyújtásról.

· Járőrözés: Bevásárlóközpontokban, rendezvényeken vagy egyéb hasonló területen és környezetben tevékenykedve rendszeresen járőröznek a lopások és más szabályszegő cselekedetek kiszűrése érdekében.

· Kommunikáció: A vásárlók, ügyfelek és vendégek gyakran fordulnak a személy- és vagyonőrökhöz útbaigazításért, valamint a vészhelyzetek és bűncselekmények esetében is az ő segítségüket kérik.

· Általános rend fenntartása: Mindemellett az ő dolguk, hogy fenntartsák az általános rendet, és eltávolítsák azokat a személyeket, akik szabályszegő magatartást folytatnak, és viselkedésükkel zavarnak és/vagy veszélyeztetnek másokat.

Persze mindez csupán egy általános leírás, a munkakörnyezetüktől függően egyéb feladatok is a személy- és vagyonőrök tevékenységi körébe tartozhat. Az azonban így is kijelenthető, hogy felelősségteljes feladatoknak kell eleget tenniük.

Elhelyezkedési opciók Lajosmizsén és környékén

A személy- és vagyonőr állások a lajosmizsei és a környékbeli álláskínálatban is időről időre feltűnnek. Ezen lehetőségekért érdemes lehet nyomon követni a LajosmizseAllas.hu weboldalát, ahol személy- és vagyonőr, illetve portaszolgálatra vonatkozó hirdetések egyaránt előfordulhatnak: https://lajosmizseallas.hu/allasok/orzes-vedelem.

Persze a biztonsági őr álláslehetőségekhez több követelmény is kapcsolódik, amelyek közül is az egyik legfontosabb a szakmai képesítés, valamint a szakmához kötődő naprakész ismeretek megléte. Ezenkívül bizonyos személyes tulajdonságok is nagy jelentőséggel bírnak, különös tekintettel a szabálykövető magatartásra, a kiváló kommunikációs- és problémamegoldó képességre, valamint a higgadtságra. Összességében tehát változatos, ugyanakkor korántsem teljesíthetetlen elvárásokkal találkozhatnak az ezen állások után érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában