Ne maradj le!

2023.10.12. 20:00

A nap legfontosabb hírei - 2023.10.12.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Hazaengedték a kórházból a Tardos-Tata közti balesetben súlyosan megsérült fiatal anyukát

Hazaengedték a kórházból a súlyos autóbalesetet szenvedett tardosi édesanyát, Noémit. elenleg még a másik nagyszülőknél vannak a gyerekekkel, így nappalra azóta is bejárhat azokra a kezelésekre, amiket eddig is megkapott. A kórház lehetőséget biztosított neki erre még egy ideig, hiszen tovább kell erősödnie.

Fontos utat zárnak le Tatán, mutatjuk, merre kerülhettek

Ideiglenes forgalomkorlátozások és forgalmi rend változások lesznek októberben Tatán, amelyek az Almási utcát és a Kocsi utat érintik.

Videón az elképesztő esztergomi gyakorlat: két hajó ütközött a Dunán +fotók

Nagyszabású védelmi gyakorlatot tartottak csütörtökön Esztergomban, mely szimulációs helyzetben két hajó összeütközéséből kiinduló veszélyhelyzet elhárítását mutatták be.

Ha családja nem intézkedik, az önkormányzat temettetheti el az esztergomi robbantót

Önkormányzati temetésben részesül az esztergomi robbantó, ha a családja nem adja meg neki a végtisztességet. Noha a bűncselekmény helyszínére hivatalosan nem lehet belépni, a telket ellepték a guberálók, akik megpróbálják onnan „kimenteni” az értékeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában