Dorog

3 hete
A Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata két nagy névvel erősített a másodosztályú bajnokságra: a Dorogról távozó Bene Ferenc szakmai igazgatói, Bozsik József pedig másodedzői feladatokat lát majd el.
3 hete
Zs. K./V. T./K. Cs.
Az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját ismerték el megyeszerte a Semmelweis-napi ünnepségek keretében. A magyar egészségügy legnagyobb ünnepén Semmelweis Ignácra, az „anyák megmentőjére” emlékeztek és a kimagasló munkát végző dolgozókat jutalmazták.
3 hete
Petró Éva alezredes és Berki Krisztián főtörzsőrmester kiemelkedő munkájáért vehetett át elismerést a dorogi képviselőtestülettől, illetve a Dorogi Többcélú Kistérségi Társaságtól.
3 hete
A közelmúltban Horvátországban, Zágráb városában megrendezett Veterán Judo Európa-bajnokságon Deák Attila, a Dorogi Nehézatlétikai Club sportolója bronzérmet szerzett. Vele beszélgettünk a kezdetekről és a mostani versenyről.
3 hete
A megnövekedett igényekre válaszolva új parkolókat alakíttatott ki a dorogi önkormányzat a Schmidt-lakótelepen. A 39/A tömb és a patakpart között 18 térkövezett, felszíni vízelvezetésű parkoló készült el júniusban, folytatva a tavaly megkezdett beruházást, amely során szintén a Schmidt-lakótelepen 21 parkoló épült.
3 hete
Fürdők éjszakája, fitnesz foglalkozások és sok más program várja idén nyáron a dorogiakat.
3 hete
A város arculatát, középületeit, számos lakóépületét, filozófiáját köszönheti a bányászatnak. Ezért mindenki nagy örömmel fogadta a legutóbbi nyertes pályázat hírét, amellyel méltóképpen emlékeznek meg a múltról.

Legolvasottabb

1
Halálos gázolás történt Tata legforgalmasabb zebrájánál – Helyszíni fotók
2
Halálos baleset Agostyán és Tardos között
3
Tatabányai kettős gyilkosság: beismerte szörnyű tettét a 15 éves fiú – Videó, fotó!
4
Tatabányai gyilkosságok: elkaptak egy 15 éves fiút
5
Újabb gyilkosság Tatabányán: az agyonvert hajléktalantól egy kilométerre feküdt a holttest
Becsület mentve
Megvan az ötödik hely!
megvan az esély / 40 perce
Jól tartotta magát a Videoton Bordeaux-ban
A székesfehérvári csapat mindössze 2-1-es vereséget szenvedett az Európa-liga harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén, így korántsem dőlt el a továbbjutás a franciák javára.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy László Ferencné született Nedermann Margit 92 éves korában csendesen elhunyt. Temetése 2017. augusztus 1-jén, kedden 15 órakor lesz Tatán, a Környei úti temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunk búcsúztatásán megjelennek, sírjára koszorút, virágot helyeznek és mély gyászunkban őszinte szívvel osztoznak. A gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Filipp Imréné született Jobbágy Teréz 78 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. augusztus 1-jén, kedden 10 óra 30 perckor lesz Tatabányán, az újtelepi temető új ravatalozójában. A gyászoló család
baleset / 58 perce
Újabb baleset az M1-esen – Óbaroktól torlódik a forgalom
kemma.hu
Arany János / 1 órája
Vörös Rébék: lélegzetelállító ősbemutatóra készülnek
Szűr A.
száguld a magyar cirkusz / 1 órája
Daniel Ricciardo zárt az élen
Egészség / 1 órája
Depressziót okozhat a férfiaknál a túl sok cukor
baleset / 2 órája
Elesett az M1-es – már Tatáig ér a sor a zsámbéki karambol miatt!
kemma.hu
őrizetben / 3 órája
Két körözött férfit fogtak el a rendőrök Dadon és Dorogon
kemma.hu/police.hu