Dorog

3 hete
A Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata két nagy névvel erősített a másodosztályú bajnokságra: a Dorogról távozó Bene Ferenc szakmai igazgatói, Bozsik József pedig másodedzői feladatokat lát majd el.
3 hete
Zs. K./V. T./K. Cs.
Az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját ismerték el megyeszerte a Semmelweis-napi ünnepségek keretében. A magyar egészségügy legnagyobb ünnepén Semmelweis Ignácra, az „anyák megmentőjére” emlékeztek és a kimagasló munkát végző dolgozókat jutalmazták.
3 hete
Petró Éva alezredes és Berki Krisztián főtörzsőrmester kiemelkedő munkájáért vehetett át elismerést a dorogi képviselőtestülettől, illetve a Dorogi Többcélú Kistérségi Társaságtól.
3 hete
A közelmúltban Horvátországban, Zágráb városában megrendezett Veterán Judo Európa-bajnokságon Deák Attila, a Dorogi Nehézatlétikai Club sportolója bronzérmet szerzett. Vele beszélgettünk a kezdetekről és a mostani versenyről.
3 hete
A megnövekedett igényekre válaszolva új parkolókat alakíttatott ki a dorogi önkormányzat a Schmidt-lakótelepen. A 39/A tömb és a patakpart között 18 térkövezett, felszíni vízelvezetésű parkoló készült el júniusban, folytatva a tavaly megkezdett beruházást, amely során szintén a Schmidt-lakótelepen 21 parkoló épült.
3 hete
Fürdők éjszakája, fitnesz foglalkozások és sok más program várja idén nyáron a dorogiakat.
3 hete
A város arculatát, középületeit, számos lakóépületét, filozófiáját köszönheti a bányászatnak. Ezért mindenki nagy örömmel fogadta a legutóbbi nyertes pályázat hírét, amellyel méltóképpen emlékeznek meg a múltról.

Legolvasottabb

1
Halálos gázolás történt Tata legforgalmasabb zebrájánál – Helyszíni fotók
2
Halálos baleset Agostyán és Tardos között
3
Tatabányai kettős gyilkosság: beismerte szörnyű tettét a 15 éves fiú – Videó, fotó!
4
Tatabányai gyilkosságok: elkaptak egy 15 éves fiút
5
Újabb gyilkosság Tatabányán: az agyonvert hajléktalantól egy kilométerre feküdt a holttest
bajban
Öt százalékkal esett a Barbie babák eladása
kezdeményezés / 49 perce
Az LMP is gyűjt aláírást az állami cégvezetők bérének maximálásáról szóló népszavazásért
Hadházy Ákos társelnök ezt pénteken, Budapesten, az Oktogonon Vágó Gáborral, a népszavazás kezdeményezőjével közösen jelentette ezt be, aláírásgyűjtő aktivistáik jelenlétében.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy László Ferencné született Nedermann Margit 92 éves korában csendesen elhunyt. Temetése 2017. augusztus 1-jén, kedden 15 órakor lesz Tatán, a Környei úti temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunk búcsúztatásán megjelennek, sírjára koszorút, virágot helyeznek és mély gyászunkban őszinte szívvel osztoznak. A gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Filipp Imréné született Jobbágy Teréz 78 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. augusztus 1-jén, kedden 10 óra 30 perckor lesz Tatabányán, az újtelepi temető új ravatalozójában. A gyászoló család
képzőművészet / 1 órája
Stabilabbá és kiszámíthatóbbá válik a magyar műkincspiac
lemez / 1 órája
Prince Purple Rain című lemeze felújítva, ritkaságokkal jelent meg újra
második szabadedzés / 1 órája
Ricciardo még mindig a leggyorsabb
Interjú / 2 órája
Mezei Kitty: Estig valaminek történnie kell
Körtvélyfáy Dina
bővítés / 2 órája
Növeli a Forma-1 miatt a gödöllői HÉV kapacitását a MÁV
Szomorú alkalom / 2 órája
Hősként búcsúztatták a haldokló bombakereső kutyát