Triebl Ferenc

2023.12.14. 08:29

Tarolt a tatabányai asztaliteniszező a hallássérültek országos versenyén

A hétvégén a Tatabánya Városi Szabadidősport Szövetség (TVSZSZ) támogatásával országos versenyt rendeztek hallássérültek részére a helyi Kodály-iskolában. Triebl Ferenc a viadal különdíját is megkapta.

Kun Attila

A két versenyszámot nyerő Triebl Ferenc a különdíjjal

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kun Attila

A viadalon hat versenyszámban (női és férfi egyéni, valamint páros, vegyespáros, összevont női-férfi igazolt játékosok számára) küzdöttek az indulók. A megmérettetesre 38 (28 férfi és 10 nő) asztaliteniszező nevezett. A lebonyolításáról a TVSZSZ képviseletében Szám Zoltán és Wiszt Péter versenybírók gondoskodtak.

A férfi egyéni verseny körmérkőzésekkel kezdődött, a hármas csoportokból az első két helyezett jutott a főtáblára, ahol egyenes kieséses rendszerben folytatódtak tovább a küzdelmek. A többi versenyszámot egyenes kieséses szisztémában bonyolították le. 

Vármegyénket és Tatabányát Triebl Ferenc képviselte, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtva egyéniben és vegyespárosban az első, férfi párosban pedig a második helyen végzett. Eredményeivel elnyerte a TVSZSZ különdíját, amit Vadóc László, az egyesület elnöke ajánlott fel és adott át számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában