Döntőben

2024.03.16. 22:45

A Dal 2024: Döntőbe jutott a tatai Arcidra!

Az Arcidra zenekar ismét megmutatta, mire képes. A Dal 2024 döntőjében láthatjuk őket legközelebb!

Kemma.hu

A 2020 januárjában alakult Arcidra A Dal 2024 döntőjébe jutott

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szombaton A Dal 2024 élő show-jában a tatai Arcidra is szerepelt. Akkor még nem sejtették az Arcidra tagjai, hogy ott lesznek a következő élő műsorban. Az elődöntőben balladában kellett előadniuk az általuk szerzett számot, ez pedig olyan jónak bizonyult, hogy a döntőbe is bekerültek! Az Egészbe kell című produkciójukat jövőhéten szombaton a döntőben is hallhatjuk!

A 2020 januárjában alakult Arcidra A Dal 2024 döntőjébe jutott
A 2020 januárjában alakult Arcidra A Dal 2024 döntőjébe jutott
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: 24 Óra

A Dal 2024 színpadán már többször teljesítettek

A Dal 2024 válogatóiban a közönség tölti be az ötödik zsűritag szerepét, ezzel támogathatják a versenydalok továbbjutását, és alakíthatják az elődöntős mezőnyt. A produkciók alatt 1-től 10-ig terjedő skálán értékelhetik az adott dalt alapdíjas telefonszámra küldött SMS-ben. A televíziós zsűri és a nézők közösen választanak ki négy dalt, majd az ötödik továbbjutóról kizárólag Szandi, Németh Alajos Lojzi, Ferenczi György és Egri Péter dönt. Gaál András azt is elárulta lapunknak, hogy nagyon fontos számukra a közönség véleménye és szavazata.

2020 januárjában alakult a zenekar, a tagok összetétele már többször változott az elmúlt években, az alapítótagok közül hárman vannak jelenleg is a hét fős csapatban. Az idei év elején csatlakozott Elekes Fanni és Jakab Enci a fiúkhoz. Az elődöntőben dalukat balladában kell előadniuk.

Így üzentek a Kemma.hu olvasóinak a tagok:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában