Celebfigyelő

2022.01.30. 20:00

7 híresség, 7 poszt - romantikából és válásból is jutott

Komárom-Esztergom megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Patrik Esztergályos - Exatlon Hungary

Heti celebmustránkba Berki Krisztián, az Exatlon Hungary All Star két megyei versenyzője, Esztergályos Patrik és Kocsis Alexandra, a tatabányai születésű kommentátorfenomén, Palik László, a tatai dáridós, Galambos Lajos, az esztergomi öregdiák hegymászó Suhajda Szilárd, és az Esztergomhoz ezer szállal kötődő Pindroch Csaba színművész került be. Lássuk, kivel mi történt az elmúlt napokban!

Házassága megmentése a legfontosabb

Berki Krisztián 1 hónapja még válni akart. Legújabb Insta-posztjai azonban arról árulkodnak, hogy a viharfelhők kezdenek elülni. Egy vidéki családi pihenésen igyekszik megmenteni házasságát aa tatabányai származású izominfluenszer.

Videoklip főszerepében

Pindroch Csaba, Nene- Mi lett volna című új dalának videoklipjén tűnik fel főszerepben.

Fricivel egy új kezdet

Esztergályos Patrik a lovaglással ismerkedik. Fricivel már az első találkozás maga volt a szerelem. Az Exatlon sztárját mentálisan és lelkileg is feltöltötte a lovaglás.

23 év után végleg vége

A bíróság is kimondta, így hivatalosan is véget ért Galambos Lajos és feleségének házassága. Feleségével abban megállapodtak, hogy válásukról bővebben nem nyilatkoznak.

Szívbemarkoló búcsú Szilastól

Kocsis Alexandra Instagram-oldalán búcsúzott megható sorokkal példaképétől Csollány Szilvesztertől, akivel az Exatlon Hungary harmadik évadában csapattársak is voltak. Az oroszlányi bombázót a tornászlegenda sikerei vezették rá arra, hogy belőle is győztes mentalitású sportoló legyen.

Rablóüldözésből Forma-1

Palik László Forma-1-es kommentárjával teljesen más köntösbe került a debreceni ékszertolvajok üldözése. A végeredmény zseniális.

Hegycsúcsok bűvöletében

Suhajda Szilárd nagy fába vágta a fejszéjét. Az esztergomi öregdiák a világ 5 legmagasabb hegycsúcsát szeretné meghódítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában