Család

2022.01.30. 15:29

Harmóniát áraszt a házassága megmentésén dolgozó Berki családi fotója

Barki Krisztián 1 hónapja még válni akart, most egy vidéki szállodában dolgozik kedvesével azon, hogy megmentsék házasságukat.

Kemma.hu

20200803 Budapest Life Tv sajtótájékoztató fotó: Végh István (VI) Bors képen: Berki Krisztián

Forrás: Bors

Fotó: Végh István

Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága az utóbbi időszakban egy igazi hullámvasút, de úgy tűnik, hogy a problémák kezdenek eloszlani. Legalábbis ez derült ki Krisztián Instagram-bejegyzéséből - számolt be róla a Borsonline. A tatabányai születésű celeb házassági évfordulójuk alkalmával bevallotta, hogy egy hónappal ezelőtt még válni akart feleségétől.

Azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl…. de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni….. Aztán egyszer csak tudod, amikor az egyik fél üvölt: te beteg állat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned…..

Ahogy Berki fogalmazott, két nő van, aki megmentette a házasságát, méghozzá a szerelme és a pszichológusa. A sztárpár most egy vidéki luxusszállodába utazott, hogy egy mesés környezetben találjanak vissza egymáshoz. A családi kikapcsolódásról egy meghitt fotót is posztolt feleségével és gyermekével közösen, amelyhez ennyit fűzött:

A boldogság felé nem lehet menni. A boldogság egy mellékhatás.

Berki legújabb Insta-posztjából azonban az is kiderült, hogy pihenésük alatt nem csak a házasságuk megmentésén ügyködik. Csütörtökön korán kelt, hogy kivegye a részét az ébredező szállodával járó munkafolyamatokról. Meg is találta a megfelelő feladatot, amihez szüksége volt egy profi takarítógépre, amivel a hallban tevékenykedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában