Távozók

2024.03.14. 19:49

Több játékos is eligazol a MOL Tatabánya kézicsapatától

A tatabányai klub a hivatalos felületein jelentette be három játékosuk nyári távozását.

Uros Vilovski két év után távozik Tatabányáról

Forrás: MOL Tatabánya KC

A MOL Tatabánya KC csapatától több játékos távozni fog a szezon végén. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Ancsin Gábor a következő idényben a Ferencváros csapatát erősíti majd, ahogyan Győri Mátyás is a fővárosi zöld-fehérek játékosa lesz.

Juhász Ádám pályafutása legnagyobb részét a MOL tatabánya csapatánál töltötte
Juhász Ádám pályafutása legnagyobb részét a MOL tatabánya csapatánál töltötte
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

Az egyesület hivatalos Facebook-oldalán csütörtökön délután került ki egy poszt, amiben közlik, Juhász Ádám, Josip Peric és Uros Vilovski is elhagyja tatabánya városát. A bejelentésből nem derül ki, hogy melyik játékos hol folytatja, ahogyan a távozások okairól sem ejtettek szót.

Egyelőre nincsenek új igazolások a MOL Tatabánya csapatánál

A 46-szoros válogatott irányító, Juhász a portugál Benficánál eltöltött egy szezon kivételével 2012 óta szerepel Tatabányán. A nyolcszoros magyar válogatott beálló, Vilovszki 2022-ben igazolt a klubhoz. A bosnyák válogatott irányító, Peric ugyancsak 2022-ben érkezett, de korábban, a 2014/15-ös idényben már játszott Tatabányán — írta az MTI a távozók rövid múltját felidézve. A MOL Tatabánya KC ezzel együtt öt kézilabdázó távozását jelentette már be a közelmúltban, miközben érkezőkről eddig nem tudni. 

Tatabányához és a kézilabdához kapcsolódó hír, hogy férfi válogatottunk éppen a hétvégén a helyi arénában igyekszik kiharcolni az olimpiai kvalifikációt. Oldalunk a selejtező torna előtt ott járt a helyszínen, ahol a nemzeti együttes nyilvános edzést és sajtótájékoztatót is tartott. Készíthettünk a két tatabányai kiválósággal, Ancsin Gáborral és Bartucz Lászlóval is egy rövid interjút.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában