Édes március: amikor a Tatabánya jól elverte a Pelistert +fotók

2023-hoz közeledve felidézzük, melyek voltak a legfontosabb sporthírek 2022-ben. Az esztendő az akkor még Grundfos Tatabánya KC néven kézilabdázó csapat számára inkább a sorscsapásokkal volt kikövezve, de márciusban egy óriási skalpot gyűjtött a csapat.

H.I.

Ancsin Gáborék gyönyörű győzelmet arattak márciusban

Fotó: Hagymási Bence

2021 novemberében az észak-macedón ellenfél nagyon elpáholta a Tatabányát, így volt miért visszavágnia immáron hazai pályán a Djukics-alakulatnak 2022 márciusában. És ez sikerült is, hiába érkezett a Pelister zseniális formában. Mint megírtuk, a találkozót a fehér mezben játszó Tatabánya kezdte jobban, az első játékrészben szinte végig az ellenfél futott az eredmény után, de mindig csak egy volt a hazaiak fórja. Ebben az időszakban Győri volt a Tatabánya kulcsembere, sorra dobta a gólokat, végül pedig 25-21-re nyertek a Kék Tigrisek.

Dragan Djukics, a Tatabánya vezetőedzője akkor így fogalmazott: egy pillanatig sem adta fel a Pelister, így nem tudtuk az akaratunkat rákényszeríteni. Fejben és fizikálisan is embert próbáló mérkőzés volt. 
Zeljko Babic, a Pelister vezetőedzője szerint a Tatabánya nagyon jól, és energikusan játszott, és bár ők mindent megpróbáltunk, de a szezon legjobb védekezését bemutató vendéglátókkal nem tudta mit kezdeni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában