Megye II.

2022.09.16. 21:15

Bajban lehet a Mocsa

Nagy kérdés, hogy vajon folytatódik-e a Lábatlan remek sorozata?

H. I.

A Baj (neonszínűben) a Mocsához utazik

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

A megyei másod­osztályban a hibátlanul listavezető Lábatlant az újonc, még nyeretlen Dunaszentmiklóst fogadja majd a hétvégén, itt azért Karcagi Pál csapata toronymagas esélyes. A négyből négyet nyerő Mocsa is frissen felkerülő csapat ellen lép pályára, viszont a Baj zseniálisan kezdte a szezont, hisz négyből hármat nyert, és még veretlen, így a kettőjük csatája lesz a forduló rangadója, bár a Bajtól jó pár pontot levontak, de ez nem szegi a kedvüket. 

A Nagyigmándnak és a Csolnoknak sem úgy indult a szezon, ahogy azt elképzelték, most egymás ellen javíthat a két együttes. A hazaiak három pontot szereztek eddig, a Csolnok még egyet sem. A Tokod jelenleg sereghajtó, mindhárom meccsét elveszítette, a hétvégén pedig a kisbéri együttes látogat hozzájuk, itt a vendégek jó formának örvendenek egyelőre. 

A Gyermely–Piliscsév találkozó igazi háromesélyes mérkőzés lesz, mindkét alakulat kissé hektikus, így itt bármi megtörténhet. Az biztos, hogy jelenleg három pont kettőjük között a differencia. Az Ászár négy, a Császár-Ete egy pontot szerzett eddig, most a kettőjük közül valamelyik csapat megindulhat felfelé. A Zsámbék II.–Ács találkozót novemberben rendezik, a remekül kezdő újonc Bakonysárkány pedig szabadnapos lesz. 

Eurotrade Solar, Megyei II. osztály, 6. forduló 
Szeptember 18, vasárnap, 16 óra 
Tokod SE–Kisbéri SSE, Nagyigmándi KSK–Csolnoki SZSE, Lábatlani ESE–Dunaszentmiklósi SE, Gyermely–Piliscsévi SE, Mocsa KSE–Baj KSE, Ászár KSE–Császár-Ete. A Zsámbéki SK II.–Ácsi Kinizsi SC találkozót november 17-én rendezik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában