női vzilabda

2018.10.14. 08:14

Néhány gól a tatabányaiakban „maradt”

Még mindig kissé idény eleji formában játszottak a tatabányaiak jóval rutinosabb és erősebb BVSC-Zuglóval szemben.

P. J.

Fotó: Hagymási Bence

Amikor sikerült a védekezésben a visszarendeződés, akkor még a vasutasok dolgát is megnehezítették a fiatal hazaiak. Az is jelzésértékű, hogy a zuglóiak először játszottak, úgymond komplett csapattal a Tatabánya ellen, azaz abszolút komolyan vették a találkozót.

Zantleitner Krisztina: – Ismét egy, a legjobb négy közé vágyó és tartozó csapatot fogadtunk. Néhány gól sajnos bennünk maradt, ezért nem lett szebb a vége. Most támadásban bátortalanabbak voltunk, mint legutóbb. Igaz, a fővárosiak fizikálisan még erősebbek voltak, mint legutóbbi riválisunk a Dunaújváros.

Vízilabda OB I., női, 3. forduló

RB-Tatabánya – BVSC-Zugló 2-15 (0-3, 1-4, 1-4, 0-4)

Buborék, 120 néző, vezette: Bene P., Debreceni Nóra.

Tatabánya:Ziriighné Sós I. – Jenei, Pintér, Bicskei, Tátrais, Kolarova, Keresztes. Csere: Pápai (kapus), Zantleitner N., Dobos, Vaszari, Balogh E. 1, Petik, Sedlakova 1. Edző: Zantleitner Krisztina.

BVSC: Tóth E. – Gyöngyössy 1, Máté, Kuna 2, Leimeter, Farkas T. 2, Illés 2. Csere: Doroszlai (kapus), Farkas K. 2, Hertzka, Takács O. 3, Utassy, Kele 1, Varga V. 2. Edző: Petrovics Mátyás.

Gól emberelőnyből: 7/1, illetve 5/2.

Gól ötméteresből: 1/1, illetve 1/1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában