foci

2018.07.30. 06:37

Szép dorogi siker Balmazújvárosban

A Dorogi FC soraiban öt új igazolással (Horváth, Nagy István, Nagy Zsombor, Erdélyi, Papp) vette fel a küzdelmet az előző szezonban még élvonalbeli Balmazújváros otthonában.

Vá. T.

Az első félidőben mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, igaz, bravúrt Horváthnak kellett bemutatnia, Domokos lövésénél. A folytatásban is szükség volt a dorogi hálóőrre Papucsek fejesénél, de Nagy Zsombor és Nagy István révén a vendégek is veszélyeztettek.

Sitku kapufája után már-már úgy tűnt, hogy nem esik gól, ám a 91. percben Nagy István találatával megszületett a dorogi bravúrgyőzelem. Miskei Attila együttese jövő vasárnap 17.30-tól hazai pályán is bemutatkozik, az ellenfél a Vác FC lesz.

Miskei Attila: Jól felkészített csapat otthonában, kiváló egyéni teljesítményekkel nyertünk.

Labdarúgó NB II., 1. forduló

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Dorogi FC 0-1 (0-0)

Balmazújváros, 1000 néző, vezette: Kovács J. Z. (Kovács G., Máyer G.)

Balmazújváros: Szécsi – Papucsek, Jagodics, Erdei (Harsányi, 68.), Domokos (Szabó, 77.), Farkas, Kamarás, Peszmeg, Berki (Balázs, 46.), Ternován, Szalai. Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Dorogi FC: Horváth G. – Nagy I., Városi (Vígh, 55.), Erdélyi, Mészáros, Szedlár (Nagyházi, 94.), Papp, Csató, Nagy Zs., Lénárt, Faragó (Sitku, 77.). Vezetőedző: Miskei Attila.

Gólszerző: Nagy (91.)

Sárga lap: Farkas (44.), illetve Szedlár (55.), Vígh (62.), Mészáros (92.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában