Programajánló

2022.10.27. 20:00

Nyitott erőművek, esküvői kavalkád Tatán, tökölés Dorogon - 7 program nektek megyeszerte

Október utolsó hétvégéjén buli, kiállítás és futóverseny is vár rátok. Soroljuk a lehetőségeket Komárom-Esztergom megyében.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Esküvő Kiállítás

1.) Erőművek éjszakája megyeszerte

Október 28-án ismét itt az Erőművek éjszakája, amikor számos erőmű, illetve a vízmű objektumai megnyílnak a nagyközönség előtt.

Komárom-Esztergom megyében is több helyszínen, így Tatán, Tatabányán, Oroszlányban, Komáromban is várják az érdeklődőket.

2.) Esküvő kiállítás Tatán

Óriási területen, a Güntner Arénában rendezik a 10. Esküvő Kiállítást Tatán október 29-30-án. Az esküvők világába belépve több mint 1500 négyzetméteren, közel 100 esküvői szolgáltató várja majd a közönséget a legújabb kínálattal, írják az esemény Facebook-oldalán. A belépés ingyenes.

3.) Kéklámpás Nap Tatabányán

Ismét tele lesz rendőrökkel, mentősökkel és tűzoltókkal a Vértes Center. Idén október 28-án rendezik a Kéklámpás Napot, ahol a Vöröskereszt munkatársai, valamint katonák is népszerűsítik mindennapos munkájukat.

4.) Makettkiállítás Ácson

Imhof János makettkiállítása nyílik a Sméja Galériában október 28-án pénteken 17 órakor.  A tárlat november 30-ig tekinthető meg.

 

5.) Tökölés Dorogon

A Gáthy Zoltán Művelődési ház és Könyvtár Tök jó nap! -ra invitálja kicsiket és nagyokat október 28-án 14 órától. A látogatókat kézműves foglalkozások és társasjátékok várják. Aki szeretne jelmezben is mehet.

Tök jó Nap 

6.) Bigetio Futóverseny Komáromban

Fussatok Szőnyi Ferenccel a Komárom-Európa Futó Egyesület szervezte Brigetio Futóversenyen október 29-én szombaton! A helyszín Komárom (Molaj) Laboráns út 1. parkolója, ahol Valentinianus császárról is megemlékeznek az indulók, hiszen az egykori római hadúr ezen a helyen hunyt el Kr.u. 375-ben. 

7.) Halloween party Esztergomban

Szellemek, boszorkányok, vámpírok lepik el a Rugby Clubot október 29-én, hiszen beöltözős Halloween bulit szerveznek. Fellép a Groovehouse, a talpalávalót DJ Dominique és Dj Atesz keveri majd.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában