Aszfaltsáv két kerékkel

2022.03.18. 09:13

A legjobb kerékpárutat keresi a Magyar Közút, nyerjen Komárom-Esztergom megyei!

A beküldött pályázatokból egy szakmai bizottság választja majd ki a 11 legjobb útvonalat.

Kemma.hu

Forrás: Vasvári Tamás/MTI

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az Instagram oldalán tette közzé már hagyományos pályázatát, amelyben ezúttal is az Év Kerékpárútját keresik. A pályázatra március 25-ig bárki jelölhet bármilyen bicikliutat, legyen az kül- vagy belterületi, önkormányzati vagy közutas kezelésű szakasz.

Komárom-Esztergom megye bővelkedik bringautakban, így a megyei kerekezők sok korábbi és jó néhány új utat jelölhetnek a megmérettetésbe. Ti mit gondoltok, melyik a legjobb megyei kerékpárút? Az Által-ér völgyi? Vagy a kivilágított Tata és Baj között? A Kisbéren létesült? Netán a Nyergesújfalu és Tát közötti? Esetleg az esztergomi, amelyik világít a sötétben? Vagy az erdei kerékpárutakat szeretitek és jelölnétek inkább? Vagy ti csak az EuroVelo-t várjátok? Jelöljétek a kedvenceteket!

A beküldött pályázatokat egy szakmai bizottság bírálja majd el, kiválasztva közülük a 11 legjobb útvonalat. Ezeket április 21-én teszik közzé és bocsátják közönségszavazásra. A legtöbb kedvelést kapott útszakasz nyeri el az Év Kerékpárútja díját. További részletek, információk és pályázati feltételek az aktivmagyarorszag.hu oldalon érhetőek el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában