Ingyenes programok

2024.04.11. 17:58

Földrajz Éjszakája a tatai múzeumban

Izlandtól a jégkorszakig, majd a csillagok közé vezet a tatai múzeum legújabb programja. A Földrajz Éjszakáján a Tatai várban, illetve a Csillagdában várják az érdeklődőket.

Kemma.hu

A jégkorszaktól a csillagokig kalauzolják az érdeklődőket péntek este a Tatai várban. A Kuny Domokos Múzeum és a TIT Posztoczky Károly Csillagvizsgáló és Múzeum idén is megszervezi a Földrajz Éjszakájának tatai programjait

Izlandtól a jégkorszakig, majd a csillagok közé vezet a tatai múzeum legújabb programja. A Földrajz Éjszakáján a Tatai-várban, illetve a Csillagdában várják az érdeklődőket.
A Tatai-várban és a Csillagdában ingyenes programok várják az érdeklődőket. 
Fotó: Kuny Domokos Múzeum / Forrás: Facebook

A Tatai várban kezdődnek a programok 

Április 12-én többek között érdekes előadást hallhatnak az érdeklődők Kürthy Dóra geológustól Izlandi tapasztalatairól. Majd az "Óvakodj a mamuttól!" beszabaduló kalandjátékon vehetnek részt, ahol zseblámpával kell a várban megoldani a feladványt. Utóbbira előzetes regisztráció szükséges. Az éjszaka és a csillagok szerelmeseit pedig a tatai Csillagda várja. Többek között megnézhetik a megújult épületet, illetve részt vehetnek a távcsöves bemutatón. A programok ingyenesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában