Helyi közélet

2024.04.29. 14:05

Önkéntesek segíthetik a József iskola megszépülését

A Mosolygós Gyermekekért Alapítvány kezdeményezésére példás összefogással udvarfelújítás indul az Óvárosi Általános Iskola Béke úti telephelyén, azaz a József Attila Általános Iskolában.

Kemma.hu

Forrás: ovaroiiskola.edi.hu

Látványosabb és biztonságosabb térré válhat az udvar, ahol a gyerekek majd nagyobb kedvvel tudják eltölteni a szüneteket. Ehhez nagy összefogást hirdetett az alapítvány és az iskola. 

Május 6-án és 7-én, hétfőn és kedden naponta 8 és 16 óra között lesznek a munkálatok. Várják a szülői munkaközösség tagjait, a szülőket, rokonokat, ismerősöket, mindenkit, aki szívesen tesz azért, hogy a gyerekek jobban érezzék magukat. 

Anyagi támogatás mellett várnak olyan eszközöket, amelyek segítik a felújítást, az udvar szépítését, ugyanis az eseménysorozat virágültetéssel, parkosítással, kerítésfestéssel, dekorációs falfestéssel, raklapbútorok elhelyezésével, komposztáló készítésével és padok felújításával zárul. Ehhez várnak növényeket, virágföldet, ládákat – ami segíti ezt a munkafolyamatot.

Az iskola minden felajánlást örömmel vár. Ezeket az alábbi számokon tehetik meg: 34/311-148, 30/230-3928.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában