Közzétett helyszínrajz

2022.01.11. 09:35

Megvan tervezet: áthalad Esztergomon az EuroVelo

A lakosság is beleszólhat. A tervdokumentumot a felhívás közzétételétől, azaz január 7-étől számított 15 napon belül lehet véleményezni.

Pöltl Z.

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. Z.

Közzétették Esztergom honlapján az építendő EuroVelo6 kerékpárút tervezetét, illetve ezzel párhuzamosan egy felhívásban javasolták a város lakosságának, hogy a főépítész e-mailjére tegyék meg észrevételeiket. Az oldalon található pdf-dokumentum részletes leírást ad az Esztergomon átmenő kerékpárútról, annak terveiről, illetve a partneri véleményezésre szánt tervezet, civileknek szánt anyagában számos térkép és úgynevezett „átnézeti helyszínrajz” segít az eligazodásban.

A Vát Városépítés Kft. által jegyzett dokumentumban többek között megtalálhatók azok a változásokról szóló fejezetek, melyek miatt most közzéteszik a dokumentumot. A honlapon azt írják, hogy a tervdokumentumot a felhívás közzétételétől, azaz január 7-étől számított 15 napon belül lehet véleményezni a [email protected] e-mail-címre elküldött levéllel. A civileknek felkínált lehetőség nem egyszerű feladat, a dokumentáció ugyanis 428 oldalon keresztül tájékoztat az EuroVelo6 esztergomi szakasza megépítésének különféle vetületeiről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában