szemétszedés

2021.10.27. 06:27

Példaértékű akció a Grundfos dolgozóitól: megtisztították Által-ér völgyi bringautat

A tatabányai Grundfos dolgozói és családtagjai példaértékű akciót hajtottak végre a napokban. Megtisztították a szeméttől az Által-ér völgyi kerékpárutat.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Tatabánya Megyei Jogú Város

Fotó: Varga Ildiko

A város közösségi oldalán " target="_blank" rel="noopener noreferrer">számolt be arról, hogy a tatabányai ipari parkban működő Grundfos dolgozói és családtagjai egy októberi hétvégén az Által-ér völgyi kerékpárút mentén szedték össze az eldobált szemetet. Mint írják, a vállalat több programot is szervez a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Legutóbb állatmenhelyeknek gyűjtöttek, de támogatják a rászoruló közösségeket, a pandémia idején pedig lélegeztetőgépekkel, higiéniai csomagokkal segítették a kórházat.

Most a bringaút környékét tisztították meg a dolgozók. A családtagok között gyermekek is részt vettek a programban, ami a cég filozófiája szerint nagyon fontos, hiszen példamutatással tudják felhívni a következő generáció figyelmét a környezetvédelem, a tiszta ivóvíz, az egészséges életmód fontosságára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában