Összefoglaló

2023.09.10. 20:00

Berki Mazsi monoklija gyönyörű tatabányai anyukával és Széchenyi aranyhangú ükunokájával versenyzett a figyelemért

Van, ami sosem változik! Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

A gyönyörű tatabányai influenszer Instagram-oldalán is köszöntötte kisfiát. Kunu Alexandra közös képeket posztolt fiával, aki most lett két éves. Még tűzijátékkal is ünnepeltek. A bejegyzéséhez pedig annyit írt: olyan gyorsan megy az idő...

Újra a kifutón

A tatabányai üzletasszony, Tomán Szabina hosszú idő után ismét a kifutón találta magát modellként. Új Instagram-bejegyzésében azt is elárulta követőinek, hogy került újra modell szerepbe. Mint írta, nm ő volt a legmagasabb, a legszebb, a legvékonyabb, és persze a legfiatalabb sem. De csodálatos érzés volt. Egy este erejéig újra modell lehetett.

Celebcsörte Majka és Pápai Joci között

A Sztárban Sztár leszek! forgatási szünetében az aranytorkú tatai énekes legmocskosabb titkairól rántotta le a leplet Majka, aki azonban arra nem számított, hogy mindenki Joci pártját fogja majd.

Tóth Gabi Oroszlányban

Szívszorító vallomással indított Tóth Gabi, miután elénekelte a Szeretni jöttem című számot az oroszlányi színpadon.

Feltűnő monokli

A rajongók is kiszúrták Berki Mazsi szeme alatt éktelenkedő monoklit, és szóvá is tették. De hát, ilyen a boksz...

Ükunoka a színpadon

Berobbant a Sztárban sztár leszek! stúdiójába a gyermelyi Széchenyi Lili. Az egyébként visszafogott 19 éves lány nem is megjelenésével, hanem a nevével akasztotta meg a zsűrit. Köllő Babett, Tóth Gabi, Majoros Péter Majka és a tatai énekes, Pápai Joci is felkapta a fejét, amikor bemutatkozott. És persze vissza is kérdeztek. Lili kedves mosollyal mondta: ő bizony Széchenyi István ükunokája, és Gyermelyről érkezett.

Új elfoglaltság

Az észak-komáromi kötődésű színész, Molnár Guszti 265 napos kálváriája letelt, sikeresen letette az alkoholt. A színész már jó van és úgy tűnik, új elfoglaltságot is talált magának.

Karját nyújtotta az énekes

A Quack frontembere, Lőrincz Álmos harmadik alkalommal nyújtotta karját, s persze ezúttal sem hagyta otthon a zenekar védjegyeként is ismert sárga műanyag kiskacsát sem.

Vissza a színpadra?

Molnár Gusztáv ismét boldog, legyőzte az alkoholfüggőségét és már ismét a színpadi életre készül.

Pápai Joci révbe ért

Pápai Joci számára a nyár a fesztiválszezon és a televíziós felvételek miatt nagyon zsúfolt, így nehéz összeegyeztetni a megánéletével.

Bombaformában az izomkolosszus

Fekete Miki edzés gyanánt egy IFA hátsó tengelyét emelgette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában