Szezon

2024.04.29. 13:26

Ekkor áll le a fűtés Tatabányán

Kiderült, mikor áll le a fűtésszolgáltatás.

Kemma.hu

A T-Szol Zrt. közleményben tájékoztatja a fogyasztóikat, hogy az időjárás kedvező alakulása és a várható előrejelzések alapján és az üzletszabályzatunk szabályozásának megfelelően* a távhővel ellátott épületekben április 30-án (kedden) leállítják a fűtésszolgáltatást. A leállás az intézményi- a szabadpiaci-, illetve az egyedi méréssel rendelkező lakossági fogyasztókat nem érinti. Esetükben saját maguk dönthetnek a leállásról. 

Egyedi igény alapján, azonban lehetőség van a szolgáltatás folytatására május 15-ig, a fűtési időszak hivatalos befejezéséig. Ezt a társasházi közös képviseletek igényelhetik, melyet írásban szükséges eljuttatniuk a [email protected] elektronikus levelezési címre. Fontos információ, hogy az egy fűtési rendszerről ellátott közösségek egybehangzó döntésére van szükség, tehát az egy hőközponthoz tartozó összes társasházi közösség írásos jóváhagyása szükséges a fűtés további igénybevételéhez. Az igények megérkezését követően három órán belül végrehajtjuk a kérést. 

Probléma esetén a [email protected] email címen, vagy

  •  a +3634/600-700-as telefonszámon az 1. majd a 2. melléken vagy 
  • a közvetlen hibabejelentő vonalon a +3634/200-288-as telefonszámon lehet jelentkezni.

*A távhőszolgáltató- az egyes hőközpontból ellátott felhasználói közösségek rendelkezésének hiányában- szabályozott fűtés szolgáltatást április 15 után, de még május 15 előtt leállítja, ha a napi átlaghőmérséklet 3 egymást követő napon keresztül 12 ⁰C, értéket meghaladja. A távhőszolgáltató – május 15. napján – a szabályozott fűtésszolgáltatást – más rendelkezés hiányában – leállítja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában