Kemma.hu videó

2023.09.05. 08:06

Tóth Gabi: én is hibáztam már, de „szeretni jöttem Oroszlányba is!” +fotók, videó

Szívszorító vallomással indított Tóth Gabi, miután elénekelte a Szeretni jöttem című számot az oroszlányi színpadon.

Wágner Zsanett

A meghirdetett vasárnapi 20.30-as időponthoz képest fél órával korábban lépett az oroszlányi színpadra Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes a bányásznapi programsor zárásaként. Talán ez, valamint az időjárás lehetett annak az oka, hogy a szombaton tapasztaltakhoz képest kisebb közönség előtt adott koncertet. 

Viszont aki ott volt, biztosan nem bánta meg, mert mindent megtettek annak érdekében, hogy látványos előadást hozzanak a bányászvárosba. A táncosok a színpad mellett melegítettek, az énekesnő pedig az öltözőben melegítette a hangszálait.

A helyszínen megtudtuk, hogy Tóth Gabi októberig nem ad interjút, ám portálunkkal kivételt tett egy videós felvétel erejéig. Az üdvözlésben a hagyományos bányászköszönéssel élt, és még a színpadra lépés előtt üzent a Kemma.hu olvasóinak.

A koncert kezdetén az énekesnő tisztázott egyet s mást. Egyebek mellett azt is elárulta a színpadon, hogy a koncert beléptetési szabályaival kapcsolatban semmilyen tiltólistát nem kértek, majd bemutatta zenekarát és nagy tapsot kért a Fricskásoknak, amelynek tagjait a második családjának nevezett. Ezután szívszorító vallomást tett. Szerinte senki sem tökéletes. „Mindenki hibázott már az életben. Én is. Többször. Ennek ellenére szeretni jöttem a földre és ide, Oroszlányba is!” – nyilatkozta az énekesnő, aki elárulta azt is, igyekszik ebben a szellemben nevelni kislányát, Hannarózát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!