Celeb

2023.09.06. 11:55

Molnár Guszti jól van: új elfoglaltságot talált magának az elvonót megjárt észak-komáromi színész

A színész 265 napot töltött egy rehabilitációs intézetben, hogy legyőzze súlyos alkoholfüggőségét.

Kemma.hu

Nagyot fordult a világ az észak-komáromi születésű színésszel, Molnár Gusztávval. Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Guszti nem kevesebb, mint 265 napot töltött egy komlói rehabilitációs intézetben, hogy szembenézzen a démonaival, ugyanis súlyos alkoholfüggőségben szenvedett.

A színész augusztus elején hagyta el az elvonót, majd hírt adott magáról a közösségi oldalán, amelyről a Bors is beszámolt.

– Kedves Barátaim! Megelőzve a találgatásokat, és a haszontalan híreszteléseket, talán az a legegyszerűbb ha 265 nap után én magam adok hírt magamról. Jól vagyok. Nem is lehetnék jobban, hiszen élek. Közel 9 hónapot töltöttem önmagammal. Hálás vagyok, hogy segítséget kaphattam, hogy ez idő alatt nem kellett a kinti dolgokkal foglalkoznom, hogy megérthettem a valóságom talán nem is az, mint aminek eddig hittem – kezdte hosszú üzenetét a színész.

– A saját világom Komló előtt pokollá változott, és nem igazán láttam már belőle kiutat. Vesztettem. Ezzel a fájdalommal, veszteséggel kellett szembe néznem, és persze önmagamnak azzal a részével, amiről ezidáig nem akartam tudomást venni – írta.

Guszti, aki látványosan lefogyott a bent töltött idő alatt, azonnal megváltoztatta a Facebook-profilképét. Egy olyan szelfit választott, ami épp bringázás közben készült róla, úgy tűnik tehát, hogy a sport és az edzés egy ideje központi szerepet játszik az életében. A Bors beszámolója szerint a sport már a Komlón töltött hónapok alatt is fontos volt a színész számára, az intézmény Facebook-oldalán ugyanis egy olyan fotó jelent meg róla, ahol épp egy teremfoci meccsen vesz részt.

A színész barátai és rajongói egyébként nagyon biztatónak tartják a változást, amin Guszti keresztülment, hiszen sok pozitív hozzászólást és megerősítést kap. És az is könnyen elképzelhető, hogy hamarosan újra visszatérhet a színpadra és a sorozatokba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!