Elvonó

2023.08.11. 13:49

Letette a piát, rajongói várják vissza az észak-komáromi Molnár Gusztit

Hosszú idő után adott életjelet magáról a komoly alkoholproblémákkal küzdő színész, Molnár Gusztáv. Az észak-komáromi származású színész összesen 265 napot töltött egy komlói elvonón. Rajongói megható üzeneteket küldtek neki.

Kemma.hu

A Bors szemlézett azokból az üzenetekből, amelyeket az elvonót elhagyó Molnár Gusztávnak küldtek rajongói. Mint megírtuk: Molnár Gusztáv nemrégiben egy hosszabb idő után végre elhagyhatta azt a komlói rehabilitációs intézetet. Oda azért került be, hogy megküzdjön a démonaival és legyőzze súlyos alkoholfüggőségét. Összesen 265 napot töltött az elvonón a színész, aki most egy Instagram-bejegyzésben jelentkezett először. Azt írta, ezzel a poszttal szeretné megelőzni a találgatásokat.

– Jól vagyok. Nem is lehetnék jobban, hiszen élek. Közel 9 hónapot töltöttem önmagammal. 

Hálás vagyok, hogy segítséget kaphattam, hogy ezidő alatt nem kellett a kinti dolgokkal foglalkoznom, hogy megérthettem a valóságom talán nem is az, mint aminek eddig hittem. A saját világom Komló előtt pokollá változott, és nem igazán láttam már belőle kiutat. Vesztettem.

Ezzel a fájdalommal, veszteséggel kellett szembe néznem, és persze önmagamnak azzal a részével, amiről ezidáig nem akartam tudomást venni. Senki sem maradhat ugyanaz aki volt, ha egyszer megismeri önmagát"- kezdte a színész a bejegyzésben.

Az életjelre számos megható üzenetet küldtek a színész rajongói, akik alig várják, hogy újra színre lépjen. Ugyanis egy ilyen helyzetbe került színésznél sajnos mindig kérdéses, hogy egy rehabilitáció után mennyire képes a visszatérésre, mennyire fogadja őt vissza a szakma.

Te egy fantasztikus színész vagy, és neked IGENIS HELYED VAN A VÁSZNON, A KÉPERNYŐN, AZ EMBEREK ELŐTT…egyszóval mindenütt, ahol láthatunk és hallhatunk, kedves Gusztáv. 

– írta az egyik rajongó. 

„Drága Gusztáv! Mi idekint nagyon szurkoltunk Neked! Várunk vissza a képernyőre...Kitartást, erőt, megnyugvást, és főként boldogságot kívánunk Neked!” – írta egy másik.

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások árasztották el Gusztáv bejegyzését, aki egyébként drasztikusan lefogyott a rehabon töltött 265 nap alatt. Bár vélhetően ő is vágyik vissza a színpadra, biztos, hogy egy darabig csak magára szeretne koncentrálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában