Celeb

2023.05.28. 20:24

Az észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv örökölhette az alkoholizmusra való hajlamot

Eddig senki sem beszélt róla, de most kiderült: nem Molnár Gusztáv az egyetlen a családban, aki alkoholbetegségben szenvedett, így nem lehet kizárni, hogy esetleg genetikai úton örökölte a gyilkos sóvárgást.

Kemma.hu

Az észak-komáromi színész fél évvel ezelőtt költözött be egy rehabilitációs intézetbe, ahol a kezelésektől azt várja, hogy újra fel tudja majd építeni a darabokra hullott életét. Nem kérdés, hogy iszonyatosan nagy harc vár rá az elkövetkezendő időben, pláne annak tudatában, hogy nem ő az első a családban, aki az alkoholmámor rabja lett – adta hírül a ripost.hu

Molnár Gusztáv nagypapája ugyanis az alkoholizmusba halt bele. Mint azt korábban megírtuk, a színész tavaly ősszel az alkoholfogyasztási szokásai miatt már olyan állapotban volt, hogy teljesen kicsúszott a saját életének irányítása a kezei közül. A kisfia édesanyja gyermekbántalmazásért jelentette fel, a sorozat és filmes szerepeit elvették tőle és zátonyra futott a házassága is. Az élete szinte hónapok alatt omlott össze, többször beszélt arról, hogy a halál is jobb választásnak tűnik a hétköznapoknál, hogy semmi értelme élnie. Ha nincs két megbízható igaz barátja, Gusztáv talán ma már nincsen közöttünk. A barátok azonban felkarolták, befizették egy komlói rehabilitációs intézetbe, és addig állják a költségeit, ameddig csak szükséges.

A legfrissebb hírek szerint a színész egyre jobb állapotban van fizikailag és lelkileg is, a rehabon jól reagál a kezelésekre, egyre erősebbnek érzi magát. Ennek ékes bizonyítéka, hogy újra elkezdett tervezni, egyre tisztábban látja a jövőt.

Örökölhette

Molnár Gusztáv alkoholizmusával kapcsolatban eddig több hírt is olvashattunk, arról azonban eddig senki sem beszélt, hogy ő az első a családban, aki az ivás rabja lett, vagy örökölhette valakitől? A kérdést Gusztáv testvérének, Csillának tette fel a kérdést a ripost.hu, aki megdöbbentő választ adott:

Guszti anyai nagyapja is az alkoholizmus rabja lett. 

– Guszti édesanyjának nem volt vele szoros kapcsolata, mert más nevelte őt fel. Szóval Guszti nem sokat találkozott a nagypapájával, de történetekből tudja, hogy milyen borzalmas sors vár arra, aki nem tudja legyőzni ezt a szörnyű betegséget – mondta a Ripost megkeresésére Csilla.

Nem csak a család támogatja

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a színész jó barátja, L. Péterfi Csaba – Pécsi Ildikó fogadott fia és legfőbb bizalmasa – is támogatja Molnár Gusztávot, aki személy szerint nagyon örül annak, hogy Gusztáv arca láthatóan kisimult és mintha hízott volna egy kicsit. Csaba szerint barátjának minden esélye megvan arra, hogy az egy évig tartó kezelés után gond nélkül visszafogadja őt a színész szakma, hiszen láttunk már erre példát és a művészvilág egyébként is elfogadóbb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában