Új esélyt kap

2023.01.24. 14:30

Barátai mentették meg az észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv életét

Orvosai nem lepődtek volna meg, ha nem éri meg az új évet az észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv. A Drága örökösök sztárjának alkoholizmusa miatt szétesett a családja, szinte hajléktalan lett. Az utolsó pillanatban segített két barát, most a komlói elvonón gyógyul a színész.

Kemma.hu

Molnár Gusztáv exfelesége sokkoló történeteket osztott meg

Forrás: Youtube

Nem sokan fogadtak volna arra két hónapja, hogy az ismert észak-komáromi származású színész, Molnár Gusztáv egy sportos csapatképen mosolyog majd az év elején. Márpedig megtörtént a csodaszámba menő felépülés, legalábbis az első lépéseken túl van a kis híján hajléktalanná vált férfi. Amikor már mindenki lemondott róla, két barátja felkarolta, befizették az ismert komlói rehabilitációs intézménybe, ahol lehetőséget kapott egy új életre.

Ahogy a Bors megírta, orvosai alig egy hónapot adtak neki az ünnepek előtt, de a színész mára láthatóan összeszedte magát és jól van. Igaz, a szenvedélybetegeket a függőségmentes életbe visszavezető program egy évig tart, s még csak két hónap telt el ebből.

Most sokan reménykednek, hogy végigjárja a gyógyulás útját Gusztáv, aki új esélyt kapott egy élhető, boldog életre. Az alkoholbeteg színészt volt felesége elmondása szerint két gyermekkori barátja még novemberben vitte el Komlóra. 

Ez az úgynevezett „közbelépés” Gusztáv életét mentette meg, hiszen Fazekas Vivien a Frizbi TV-ben elárulta, volt férje az utolsó időszakban szó szerint életveszélyben volt. Száztíz kilóról hetvenre fogyott, véreset vizelt és hányt. Az orvosai megmondták neki, hogy ha így folytatja, akkor decemberre meghal.

A két barátja megmondta neki, hogy már nincs mit veszítenie, hiszen hajléktalan, nincsenek barátai, nincs munkája, lehetősége, és elveszítette a családját is. Úgy tűnik, hogy Molnár Gusztáv jó döntést hozott, amikor engedett barátai unszolásának, és önként alávetette magát az egy éven át tartó rehabilitációnak. A hétvégén részt vett egy teremfoci bajnokságon is, ahol csapattársaival mosolyog az eseményt megörökítő felvételen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában