Részegen

2022.11.24. 10:45

Megtalálták a rendőrök Molnár Gusztávot, a színész Tatabányán esett le a vonatról

Az észak-komáromi színészt rágalmazás miatt körözte a rendőrség.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn elfogatóparancs jelent meg a rendőrség honlapján Molnár Gusztáv ellen. A színészt rágalmazás miatt körözte a rendőrség.

Az észak-komáromi származású Molnár Gusztáv az elmúlt hónapokban alkoholproblémái miatt került a bulvársajtó fókuszába. A színész november 9-én reggel vonattal tartott Komárom felé, amikor kiszédült a tatabányai vasútállomáson megálló szerelvényből.

A szemtanúk szerint a színész ittas állapotban volt. A színész azonban tagadta a dolgot, és azt mondja, hogy rosszulléte miatt történt a baleset.

Az alkohol miatt párját is elvesztő színészre ráadásul elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, amely honlapjukon is megjelent. Az üggyel kapcsolatban Gusztáv exfelesége, Fazekas Vivien a Borsnak annyit elmondott, hogy volt párja nem elérhető, mert úgy tudja, hogy jelenleg is az elvonón tartózkodik. Nem érti, hogy mi történhetett.

A színész kapcsolatát is szerette volna megmenteni azzal, hogy elvonóra megy, azonban első alkalommal rövidesen kijött onnan. Fazekas Vivien akkor bevallotta, hogy Guszti bentről is terrorizálta őt. Molnár Gusztáv mostanra előkerülhetett, a körözéséről szóló weboldal ugyanis már nem elérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában