Bulvár

2023.01.26. 14:06

Kiáll a rehabon levő észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv mellett Pécsi Ildikó fia

L. Péterfi Csaba szerint a színésznek minden esélye megvan arra, hogy az elvonó után visszafogadja őt a szakma.

Kemma.hu

Molnár Gusztáv exfelesége sokkoló történeteket osztott meg

Forrás: Youtube

Mint korábban megírtuk: barátainak köszönheti az észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv, hogy be tudott kerülni egy rehabilitációs intézetbe, ahol  alkoholproblémáit kezelik. 

A színész már nagyon rossz állapotban volt, amikor bekerült a Komlón található elvonóba, volt felesége, Vivien azt mondta róla, már véreset pisilt és véreset hányt, életveszélyes állapotban volt.

Az elmúlt két hónapban viszont sokat javult az állapota, erre utal az a fotó is, amit a Leo Amici 2002 alapítvány tett közzé a Facebookon. A képen Gusztáv épp teremfocizás után látható, hiszen rendszeresen sportol és vesz részt a bentlakásos intézmény által szervezett programokon, ami mindenképp bizakodásra ad okot, szúrta ki a Bors.

Ezt gondolja a színész jó barátja, L. Péterfi Csaba – Pécsi Ildikó fogadott fia és legfőbb bizalmasa – is, aki személy szerint nagyon örül annak, hogy Gusztáv arca láthatóan kisimult és mintha hízott volna egy kicsit. Csaba szerint barátjának minden esélye megvan arra, hogy az egy évig tartó kezelés után gond nélkül visszafogadja őt a színész szakma, hiszen láttunk már erre példát és a művészvilág egyébként is elfogadóbb.

– Nagyon örülök annak, hogy a fotó alapján Gusztáv felépülőben van, láthatóan kisimult az arca. Azt gondolom, létfontosságú, hogy végigcsinálja az egy éven át tartó kezelést, akkor is, ha lesznek mélypontjai a gyógyulás felé vezető úton. Bár mi nem kommunikálhatunk vele semmilyen formában, azt tudnia kell, hogy mindenben mellette állunk és támogatjuk. Az emberek szeretnek ítélkezni, de tudni kell, hogy az alkoholizmus egy betegség, amit sok esetben depresszió okoz – kezdte a Borsnak Csaba, majd kifejtette, mikor is indulhatott el Gusztáv azon a bizonyos lejtőn.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában