Küzdelem

2023.08.04. 14:40

Az elvonóról üzent az észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv

Barátainak köszönheti az észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv, hogy be tudott kerülni egy rehabilitációs intézetbe, ahol alkoholproblémáit kezelik. Most innen bentről üzent a színész.

Kemma.hu

Molnár Gusztáv tavaly év vége óta egy komlói rehabilitációs intézet lakója, ahol szakemberek segítségével próbál megszabadulni súlyos alkoholfüggőségétől. A terápiás intézményben a kezelteknek nem lehet mobiltelefonjuk, nem beszélhetnek sem a családtagjaikkal, sem barátokkal, nem olvashatnak híreket, kizárólag a leszokásra és a gyógyulásra kell koncentrálniuk. 

Nemrég valahogy mégis kapcsolatba léphetett a külvilággal a színész, akinek állapotáról megnyugtató hírek érkeztek – derült ki a Bors írása nyomán. Mint írják, egyik közeli barátja, L. Péterfi Csaba (aki nem mellesleg a néhai Pécsi Ildikó legfőbb bizalmasa és fogadott fia volt) ugyanis észrevette, hogy Gusztáv elérhető a Messengeren, ezért bátorkodott ráírni, hogy érdeklődjön a hogyléte felől.

– Miután én is láttam hogy Guszti elérhető Messengeren, megkérdeztem tőle, hogy hogy van, amire ő csak annyit válaszolt, hogy csendesen, javulóban. Írtam neki, hogy ha már lehetséges, akkor majd találkozzunk és beszéljünk, de erre már nem kaptam választ. Remélem, tényleg javul az állapota és hamarosan gyógyultan távozik. Nagy akaraterő kell mindehhez – nyilatkozta a Borsnak L. Péterfi Csaba, aki régóta ismeri Gusztit, és őszintén bízik benne, hogy lesz elég lelkiereje ahhoz, hogy felálljon a padlóról és újrakezdje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában