Rehabilitáció

2023.09.08. 15:21

Elvonóról vissza a színpadra: 4-5 százalék esélye volt a komáromi színésznek

Molnár Gusztáv ismét boldog, legyőzte az alkoholfüggőségét és már ismét a színpadi életre készül.

Kemma.hu

Ahogy arról már beszámoltunk, az észak-komáromi származású színész, Molnár Gusztáv majd' 1 éves rehabilitáció után végre leküzdötte súlyos alkoholfüggőségét. A komlói intézmény elhagyása után új életet kezdett, amelynek szerves része lett a sport. Most rengetegen kérnek Gusztitól segítséget, akik hasonló nehézségeken mennek keresztül, számolt be róla a Ripost.

Guszti már 300 napja nem nyúlt alkoholhoz, mint mondta, a közeljövőben hosszabban is szeretne arról mesélni, hogy miken is ment keresztül ebben az időszakban.
– Rengeteg szeretetet kapok a környezetemtől, és úgy látom, a rólam szóló cikkek is pozitív hangvételűek. Egy évvel ezelőtt egészen más volt a helyzet, akkor még nem is tudtam kezelni, ami körülöttem történik, ma már tudom. Egyébként azt mondták, 4-5 százalék az esély arra, hogy valaki felépül egy ilyen súlyos szenvedélybetegségből, úgy tűnik, én jókor voltam jó helyen – részletezte a színész.

Az észak-komáromi színész a színpadra is visszatér. A Ripostnak elárulta, hogy egy szövegkönyvön dolgozik. Szerdán Kecskeméten egy felolvasóesten lépett fel, amire rengeteget készült.

– Ilyesmit már rég csináltam, ráadásul némiképp váratlanul talált meg ez a feladat, de nagyon élvezem, hogy újra a hivatásommal foglalkozhatok – mesélte boldogan Guszti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!