Őserő

2023.09.10. 14:00

Elképesztő erő: Fekete Miki úgy emeli meg az IFA tengelyét, mint más a bevásárló szatyrot

Fekete Miki edzés gyanánt egy IFA hátsó tengelyét emelgette.

Kemma.hu

A Csolnokon élő Fekete Lászlóról már az egész világ tudja, hogy olyan erő birtokában van, ami emberfeletti. Laci fiai is édesapja nyomdokaiban járnak és bizonyítják, hogy az alma bizony nem esett messze a fájától. Most Fekete Miki mutatta meg legújabb TikTok-videójában, hogy az erejét bizony édesapjától örökölte.

Miki edzés gyanánt egy IFA hátsó tengelyét választotta. Egy gyors 45 kilogrammos bemelegítő felhúzás után kezdte növelni a súlyt. Végül 345 kilogrammig jutott, ami szinte meg sem kottyant neki. 

@feketemiklospower így emeld meg a hátsó IFA tengelyt 😃💪🏻👍🏻 Apollo deadlift training #power #strongman #strong #natural #motivation #lift #feketemiki #miki #deadlift ♬ eredeti hang - Fekete Miklós

Kommentben érkezett is a kérdés, hogy terveben van-e Eddie Hall 500 kilogramm feletti rekordja felhúzásban, azonban Miki erre úgy reagált, hogy naturálban lehetetlen lenne megdönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!