Összefoglaló

2023.08.13. 20:00

Új klip, milliós segítség, római idill, elképesztő erő - ez történt celebjeinkkel a héten

Van, ami sosem változik! Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Hódít az új klip

Pápai Joci Instagram-oldalán számolt be arról, hogy megjelent a Megbabonáz című új dala, amelyhez klipet is forgattak. A videóban Pap Dorci is szerepet kapott. Joci mint írta, nagyon szerették forgatni ezt a klipet és bízik abban, hogy rajongóinak is bejön majd az új szerzemény.

Titkot árult el Horányi Juli

Megosztotta titkát a népszerű énekes és influenszer a közösségi médiában, amiben nagy szerep jutott egy közeli barátjának is.

Sérülten is diadalmaskodott

A komáromi Kontás Csaba nyerte a közép-európai erősembersorozat, a PSL előszobájának számító PSL Hungary versenyét a siófoki Muscle Beach-en. Az észak-komáromi erősember a végletekig kiélezett csatában – a végén már sérüléssel is küzdve – múlta felül földijét, Horváth Tamást.

Milliós segítség zenésztől a zenésznek

Egy nappal a Tarjáni Zenei Fesztiváli fellépése előtt, augusztus 4-én a Mehringer zenekar súlyos közúti balesetet szenvedett. Ezért a fesztiválon végül a Takács Tamás Dirty Blues Bandnak tapsolhatott a közönség. A baleset mélyen érintette Majkát, hiszen a tragédia előtt három perccel még neki készített a csapat fényképet.

Ikrekkel Rómában

Régi vágya vált valóra a legjobb európai színésznőnek is megválasztott, Jászai Mari-díjas színésznőnek, Borbély Alexandrának. Rómába költözött egy hónapra a családjával az egykori észak-komáromi diáklány.

Mint két tojás

Ritkábban találkozik, de egyre jobban hasonlít egymásra az egykori tatabányai Berki Krisztián két lánya, Nati és Emma. Többek között ez derült ki abból az interjúból, amit a HOT! Magazinnak adott Berki Mazsi.

Lezárult egy szörnyű korszak?

Hosszú idő után adott életjelet magáról a komoly alkoholproblémákkal küzdő színész, Molnár Gusztáv. Az észak-komáromi származású színész összesen 265 napot töltött egy komlói elvonón. Rajongói megható üzeneteket küldtek neki.

Újabb fotó a rajongóknak

A népszerű énekes, Kunu Márió felesége, a tatabányai Kunu Alexandra előszeretettel posztol népes rajongótáborának a közösségi oldalain. A gyönyörű influenszer ezúttal egy bomba fotóval örvendeztette meg követőit.

Aszpartánmentes a hilltopi nedű

Az elmúlt egy hónap talán legtöbbet használt szava az aszpartám volt. Neszmélyről zseniális TIkTok-videóban figurázták ki a jelenséget.

Gyászol az egész ország

Id. Goletz Géza 40 éven keresztül hűen kísérte a P. Mobil együttest hangtechnikusként a koncertjeikre, így a zenei világnak nem ismeretlen a neve. Ezért is döbbentette meg talán a zenészeket annyira halálának a híre, ami a péntek esti hartai koncert előtt történt. 

Pikáns rajongói kérés gondolkodtatta el a dunaszentmiklósi harmonikást Nyergesen +videó, fotók

Lassan a végéhez közeledik a nyári buliforgatag, amely a dunaszentmiklósi harmonikás, Herczog Ricsi számára is emlékezetes marad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában