Angyali szőkülő fürtök

2023.08.10. 13:26

Ritkábban találkoznak, mégis egyre jobban hasonlítanak egymásra Berki Krisztián lányai

Ritkábban találkozik, de egyre jobban hasonlít egymásra az egykori tatabányai Berki Krisztián két lánya, Nati és Emma. Többek között ez derült ki abból az interjúból, amit a HOT! Magazinnak adott Berki Mazsi.

Kemma.hu

Berki Mazsi a születésnapja alkalmából adott exkluzív interjút a HOT! Magazinnak. Elárulta, hogy bár az élet tavaly nagy veszteség elé állította, most viszont olyasmivel ajándékozta meg, amire ő sem számított. A 32 éves szépség számos keserű és boldog tapasztalattal gazdagodott. Egy azonban biztos: az idei nyárra, az idei szülinapjára kialakult egy olyan irány az életében, amely egyre kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá teszi.

– Ez egy határozottan jobb nyár, az idő sok mindenre gyógyír és megoldás, halványítja a történteket. Tavaly folyamatosan úton voltunk, menekültem a gondolataim elől, nyáron Balira utaztunk Emmácskával, sokat kellett foglalkoznom a lelkemmel. Az idei nyár nagyobb nyugalomban telik, legmesszebb Horvátországba utaztunk, az időnk nagy részét a Balatonon töltjük. Olyan emberekkel veszem körül magam, akiktől sok szeretet kapok. Minőségi időt töltök a szeretteimmel. Próbálom a lehető legjobban megélni a pillanatokat, próbálom megélni az örömöt, amit a gyermekem, a párom, a családom és a barátaim társasága nyújt – kezdte őszintén a hot! magazinnak Mazsi.

Ahogy megírtuk, az édesanya januárban döntött úgy, hogy a főváros forgataga után kipróbálja a vidéki életet.

– Székesfehérvárra költöztünk, és úgy érzem, jót tett nekünk a környezetváltozás a kislányommal. Minden sokkal nyugodtabb, a város pedig Budapesthez és a Balatonhoz is közel van. Együtt lakunk a párommal és a kislányával, és igazán hálás vagyok, hogy Zoli gondoskodik rólunk és szeret bennünket. Annak is örülök, hogy van még valaki, aki Emmát testvéreként szereti – mondta meghatódva, és hozzátette, hogy még mindkettőjüknek van mit fejlődniük, a csiszolódáshoz idő kell.

Mazsi amikor csak teheti, összeköti a kellemest a hasznossal, így a mostani nyaralás alatt bevállalt egy vízparti divatfotózást is.

– Divattervező barátnőmmel, Király Beátával szerveztünk egy fotózást a kikötőben, ebbe még a kislányomat is belevontam, nagyon élveztük mindketten. A jó dolgokra fókuszálok, most épp egy csajos hétvégét töltöttünk a Balatonon. A kislányom féltestvére, Natika is velünk volt, idén nyáron már másodjára nyaraltunk együtt. Amióta elköltöztünk Budapestről, ritkábban találkoznak a lányok, de aranyosak együtt, érezhető közöttük a testvéri kötelék. Sok hasonlóságot vélek felfedezni köztük, úgy külsőleg, mint belsőleg. Mindkettő egy angyal, az egyre szőkülő fürtjeikkel együtt – mosolygott.

Ami a szülinapját illeti, Mazsi mindig is szeretett a tágabb baráti körével ünnepelni.

– Ilyenkor olyanokat is meghívok, akik fontosak számomra, de ritkábban tudunk találkozni. Már nem vagyok nagy bulizós: amióta gyerekem van, jobban szeretem a pihenős, töltődős összejöveteleket. Imádom a virágot és nagyon szeretem a meglepetéseket. A születésnapomat Horvátország egyik legromantikusabb városában töltöttük kettesben a párommal – árulta el. – Vannak bizonyos évek, amelyek mérföldkőnek számítanak; ez is egy ilyen év az életemben. Elkezdtem egy egészséges életmódot, sportolok; úgy érzem, jövőre, a krisztusi korra fogok igazán kiteljesedni nőként, anyaként, de ez a születésnap mindenképpen egy boldogabb élet kezdetét jelenti számomra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!