Celeb

2023.08.07. 14:16

Így hódította meg a TikTokot Horányi Juli

Megosztotta titkát a népszerű énekes és influenszer a közösségi médiában, amiben nagy szerep jutott egy közeli barátjának is.

Kemma.hu

Az esztergomi várszínház igazgatójának lánya, Horányi Juli élete kicsit sem izgalommentes. Legutóbb például a férfiuralom a popszakmában témában balhézott össze a TV2-es a Farm VIP második szériagyőztesével, Fehér Hollóval, akivel a mai napig tart a veszekedés.

Most azonban egy teljesen más témában nyilvánult meg a közösségi médiában. Követőivel ugyanis megosztotta, miként sikerült elindítania TikTok-csatornáját. Mint írja: „Tudjátok, hogy egy éve a TikTok a legerősebb platformom. Ez nem véletlenül van így, elmesélem őszintén Nektek az én TikTok csatornám történetét. Tudtam egy ideje, hogy kellene TikTokoznom, kb 2020-ban regisztráltam a felületre és aztán kb 2 évig nem tudtam mit kell itt csinálni… gyártottam a tartalmakat, de igazán nem jutottam el sok emberhez és egyáltalán nem értettem a TikTokot.”

Aztán kiderült, hogy van valaki a környezetemben, aki tud nekem segíteni. Netti, aki nagyon jó barátnőm, mellém állt és óriási segítséget nyújtott nekem abban, hogyan építsem fel a TikTok oldalamat. 

– tette hozzá az énekesnő. Ezután még elmondta, hogy Netti segítségével megértette az oldal működését, megtanulta azt, hogyan kell ide olyan videókat gyártani, ami működik és valóban eljut az emberekhez, Netti barátjaként pedig mindig mellette állt és támogatta, így ő sem akarta elmulasztani az alkalmat, hogy tudjanak az emberek róla: most van lehetőség megtanulni tőle azt, amit neki is elmondott, ezzel segítve azt, hogy a videói eljussanak az emberekhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!