Napiceleb

2023.07.07. 14:50

Folytatódik Horányi Juli és Fehér Holló balhéja az interneten

Most Fehér Holló esett neki az énekesnő egyik feldolgozásának, aki nem érti, miért kellett másként énekelni az „Egy jó asszony mindent megbocsájt” című dalt.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, az esztergomi várszínház igazgatójának lányával, Horányi Julival mindig történik valami. Amikor éppen nem farmert vásárol és nem videóklipek snittjeit hasonlítja össze, akkor a TikTokon formál véleményt. Legutóbb a férfiuralom a popszakmában volt a téma, amivel szépen össze is balhézott a TV2-es a Farm VIP második szériagyőztesével, Fehér Hollóval, aki reakcióvideójában alaposan „helyretette” Horányi Julit, szerinte ugyanis szó sincs férfiuralomról a magyar zeneiparban.

Most ez a viszály folytatódott tovább. Ahogyan arról a Bors is írt, a konfliktust egy dal izzította újra. Juli egy videóban az „Egy jó asszony mindent megbocsájt” című Zámbó Jimmy slágert adta elő, az énekesnő egy picit módosított a szövegen és az asszony helyett: az „ember ”szót énekelte. Erre a részletre reagált hevesebben Fehér Holló egy TikTok videóban.

Lányok ez hogy van ilyenkor? Ti nem mondhatjátok ki azt a szót, hogy asszony? Ez olyan, mint a fehéreknél az „N” betűs szó? Mondjuk, megy a Kendrick Lamar dal, és akkor nem mondhatod ki az „N” betűs szót…

– kérdezte a rajongóit a zenész, aki a videó alatt meg is jelölte az énekesnőt és kérte, hogy egy másik általa ajánlott dalt énekeljen el inkább.

A hozzászólásokban volt, aki Fehér Hollót védte, de akad olyan is, aki az énekesnőt. Az egyik hozzászóló szerint Juli csak női szemszögből vizsgálva énekelte el a dalt, amire kemény kritikát fogalmazott meg a fiatal producer.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!