Celeb

2023.08.08. 11:31

Majka milliókkal segíti a Tarjánba készülő, súlyos balesetet szenvedett zenekart +videók

Egy nappal a Tarjáni Zenei Fesztiváli fellépése előtt, augusztus 4-én a Mehringer zenekar súlyos közúti balesetet szenvedett. Ezért a fesztiválon végül a Takács Tamás Dirty Blues Bandnak tapsolhatott a közönség. A baleset mélyen érintette Majkát, hiszen a tragédia előtt három perccel még neki készített a csapat fényképet.

Kemma.hu

Pénteken Kazincbarcikán koncertezett a Mehringer zenekar, akiket Majkáék követtek a színpadon. A magyar rapper felfigyelt a zenéjükre, sőt a koncert után fel is kereste a frontembert, hogy gratuláljon a pályájukhoz és sok sikert kívánjon a jövőbeli célokhoz. A közös chatelést egy csapatfotó zárta, amit a kisbusz hátsó ülésén készített Mehringer Marci Majkának. 

Sajnos rá néhány percre a gépjármű egy defekt következtében felborult. A balesetben a zenekar egyik tagja súlyos-életveszélyes, a buszban utazó többi zenész és a stáb tagjai nagyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A csapat teljes hangszerparkja megsemmisült, koncertbevételeik előre láthatóan az év hátralévő részére kiesnek.

Majka meghallva a hírt felkereste a zenekart és felajánlotta, hogy a Majka Produkció megveszi a több millió forintot érő hangszereket, majd egy videóban beszámolt az interneten is az esetről és mihamarabbi felépülést kívánt a zenekari tagoknak.

A rapper egyébként szombaton ünnepelte 44. születésnapját egy teltházas nagykoncerttel a Balaton déli partján.

A Fábián Juli Alapítványon keresztül elindult egy adománygyűjtés a Mehringer zenekar számára. A kitűzött cél ötmillió forint - a kár jelenleg becsült értéke, a hangszerjavítás és -pótlás, valamint a rehabilitáció költségei. Amennyiben a gyűjtés túllépi az elért célt, a fennmaradó összeggel a zenekar kérésére a Tolna Megye 104 Mentőalapítványt támogatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!