Nyaralás

2023.08.09. 13:48

Egy hónapra intettek búcsút Magyarországtól Borbély Alexandráék: az ikrekkel Rómában pihennek

Régi vágya vált valóra a legjobb európai színésznőnek is megválasztott, Jászai Mari-díjas színésznőnek, Borbély Alexandrának. Rómába költözött egy hónapra a családjával az egykori észak-komáromi diáklány.

Kemma.hu

Ahogy azt korábban megírtuk, Borbély Alexandra és családja Európa egyik legszebb városát, Rómát szemelte ki egy hosszabb nyaralás helyszínéül. Most vált valóra az álom, hiszen a komáromi Selye János Gimnáziumban érettségizett színésznő és párja, Nagy Ervin augusztusban már Olaszországban töltik nyári pihenőjüket az ikrekkel. A színésznő friss Instagram fotóin osztotta meg, hogy kezdetét vette a nagy kaland. A sztorikba feltöltött képek egyikén Nagy Ervin és Borbély Alexandra kislánya látható, ahogyan kíváncsian kitekint a repülőgép ablakán, a további fotókból az látszik, hogy nagyon bejön a családnak az olasz életérzés.

A család négyesben költözött ki, de több rokon is meglátogatja majd őket, így nem kell nélkülözniük a nagyszülői jelenlétet a kicsiknek, Elzának és Franciskának, akiket a múlt hónapban még Szegeden örökítettek meg egy szökőkút csodálatának pillanataiban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!