Sztárpár

2023.07.20. 16:39

Borbély Alexandráék olasz kalandja: egy hónapra költözik az egész család

Nemrég még a Karlovy Vary filmfesztivál vörös szőnyegén lépkedett, most már Olaszországban nyaral az egykori komáromi diáklány, ma ünnepelt színésznő Borbély Alexandra, párja és az ikerlányaik.

Kemma.hu

Nemrég még arról írtunk, hogy bekerült idén a legszebb magyar otthonok közé Borbély Alexandráék lakása. A komáromi Selye János Gimnáziumban érettségizett színésznő férjével, Nagy Ervinnel ugyanis az ikerlányaik érkezése előtt rendezték be otthonukat, amely annyira jól sikerült, hogy az bekerült a legszebbek közé.

Ám nem mindig otthon múlatják az időt, hiszen a napokban Olaszországba költöznek, hogy ott pihenjék ki a legutóbbi évad fáradalmait. Borbély Alexandra elárulta a Reggelinek adott interjújában, hogy egy egész hónapra kiköltöznek az ikrekkel, Elzával és Franciskával. 

Természetesen utánuk mennek a családtagok is, akik eleve nagyon sokat segítenek az ikerlányok körül, akárcsak a dadusuk. A színésznő azt is elárulta, hogy hamarosan ismét nagyon elfoglalt lesz, hiszen nemrég egy újabb külföldi filmben kapott női főszerepet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!