Oázis

2023.07.17. 18:00

Fotókon Borbély Alexandra és Nagy Ervin otthona: a top 5 legszebb magyar lakás között van

Az év legszebb lakásai közé bekerült a népszerű felvidéki származású színésznő Borbély Alexandra és színész párja Nagy Ervin otthona is.

Kemma.hu

Borbély Alexandra és Nagy Ervin otthona igazán extravagáns és eklektikus

Forrás: elle.hu

Fotó: Villányi Csaba

A napokban hozták nyilvánosságra, hogy egy elismert szakmai grémium melyik öt lakást választotta 2023 legszebb magyar otthonai közé. Borbély Alexandra, a komáromi Selye János Gimnáziumban érettségizett színésznő férjével, Nagy Ervinnel az ikerlányaik érkezése előtt rendezték be otthonukat, amely bekerült a legszebbek közé.

A végleges lista egy négytagú szakmai jelölőbizottság javaslatai alapján állt össze, amelynek többek közt a világhírű formatervező, Sebastian Herkner is a tagja volt. A kiválasztásnál a zsűri a bátor eklektikát kereste, és olyan lakásokat választott, amelyben az egyéni ízlés fontosabb, mint a trendek és irányzatok követése.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra otthonát extravagáns oázisnak nevezik. A színész házaspár jóval két kislányuk születése előtt vágott bele a lakásfelújításba, így az eredetileg vendégszobának tervezett helyiséget menet közben alakították át gyerekszobává. A végeredmény egy extravagáns, eklektikus, színes otthon lett, amelyben összhangban vannak a modern és a vintage kiegészítők, és tökéletesen tükrözi a pár temperamentumát és egyedi ízlését. Nézd meg fotókon, milyen lenyűgöző Nagy Ervin és Borbély Alexandra egy bel-budai társasház első emeletén található otthona!

A lakást bemutató fotók itt tekinthetők meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!