Nevetés

2023.08.13. 09:30

Parádés aszpartámmentes videót csinált az ÉNB tatabányai sztárja a Hilltoppal

Az elmúlt egy hónap talán legtöbbet használt szava az aszpartám volt. Neszmélyről zseniális TIkTok-videóban figurázták ki a jelenséget.

Kemma.hu

Van aszpartám a neszmélyi borban? A Hilltop remek reakcióvideót készített Nagy Dániellel

Forrás: TikTok

Alig akadt olyan híresség a hazai sztárvilágban, aki ne reklámozta volna az egyik üdítőitalt azzal, hogy nincs benne aszpartám. Forstner Csengétől Hajdú Péteren át Kulcsár Edináig rengetegen promózták a terméket. Az, hogy ennek pozitív vagy negatív hatásai voltak marketing szempontból az már egy másik kérdés.

Egy biztos, mások is kapva kaptak az alkalmon, és elkészítették saját kis reakcióvideójukat a témában, kicsit görbe tükröt is tartva a teljesen változatos termékeket kínáló influenszereknek. Így tett a neszmélyi Hilltop is: Nagy Dániel ismét zseniálisan alakított a témával kapcsolatos Tik-Tok videójukban., nem is akárkivel. Ugyanis az egykori Éjjel-Nappal Budapestből megismert tatabányai szereplő a sorozat helyett a borászat Tik-Tok platformján láthatjuk, ahogy a viccesebbnél viccesebb módon hirdeti a borászatot és a borkultúrát.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában