5 hír, 5 híresség

2023.06.18. 19:58

Celebmustra: tündéri babafotó, balhé, poénkodás és jótékonyság – mindet látni kell!

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Ezúttal az észak-komáromi kötődésű színésznő, Borbély Alexandra, a Follow the Flow tatabányai frontembere, Fura Csé, az esztergomi várszínház igazgatójának lánya, Horányi Juli, a nemrég Oroszlányban fellépő Kőhalmi Zoltán, valamint sikeres tatabányai üzletasszony, Tomán Szabina került fel figyelőnkre.

Tündéri babafotó: Borbély Alexandra ikerlányai minden szívet megolvasztanak

Odavannak Borbély Alexandra legújabb fotójáért az Insta-követői. A színésznő ikerlányairól posztolt új képet. Az édesanya ritkán oszt meg fotót gyermekeiről, azonban most kivételt tett, ismét tündéri képpel örvendeztette meg rajongóit. Elza és Franciska édesen bújnak anyjukhoz, az idilli pillanat a színésznő rengeteg követőjének szívét megolvasztotta. Alexandra Instagram-oldalára feltöltött fotójára záporoztak is a szívecskék és a kommentek.

Autizmusról énekel Rúzsa Magdi és Szakács Gergő - Fura Csé írta hozzá a szöveget

Június 15-én jelent meg Rúzsa Magdolna és Szakács Gergő, a Follow the Flow énekesének első duettje, amely egyben egy fontos társadalmi ügyre hívja fel a figyelmet. A Kék a szívem című dal ugyanis egyszerre szól az autizmussal élőkről és az érintettekhez, hogy ezzel támogassák az elfogadást, és segítsék megérteni, hogyan láthatják a világot az autizmus spektrumzavarban érintettek. A dal szövegét a tatabányai rapper, Molnár Csaba, azaz Fura Csé jegyzi. A kisfilmmel együtt azt igyekeznek megmutatni, hogy az autizmus spektrumzavarral élők akár egészen másként is láthatják a világot, a különbözőségek ellenére azonban, mi emberek megérthetjük és elfogadhatjuk egymást.

Nemrég pedig egy bejegyzést is posztolt ezzel kapcsolatban Instagramján. Mint írja: „Szeretem, mikor nem könnyű írni, mégis szinte magatuktól születnek a sorok. Az egyik legnehezebb feladat volt, de annyira nemes, hogy szinte kiszaladt a dalszöveg.💙”

Újabb balhé Horányi Juli körül: a reality-győztes páros lábbal szállt bele az énekesnőbe

Az esztergomi várszínház igazgatójának lányával valahogy mindig történik valami. Horányi Juli nemrég mozgalmat indított, hogy a zeneiparban egyenjogúságot teremtsen a nemek között. A balhé innen indult. Egyesek szerint ugyanis szó sincs ilyesféle férfiuralomról.

A TV2-es a Farm VIP második szériagyőztesének, Fehér Holló ugyanis reakcióvideójában alaposan „helyretette” Horányi Julit, szerinte ugyanis szó sincs férfiuralomról a magyar zeneiparban.

Olvashatatlan üzenetet küldött a Kemma olvasóinak a népszerű humorista

Kőhalmi Zoltán humorista a minap Oroszlányban lépett fel, ahol mesélt arról, hogy miért vinné magával a szemüvegét egy lakatlan szigetre, hogy miért vannak mindenhol fenyők, de arra is kitért, hogy a növények ellen a legjobb védekezés, ha megesszük őket (meg a gyomirtó). A portálunknak adott podcast interjúban pedig arról is vallott, hogy gyerekeinek milyen a Kőhalmi névvel együtt élni.

Mindezek mellett pedig üzent is a Kemma.hu olvasóinak, méghozzá videóban. Az aktuális médiafogyasztási trendekre, az egyre hangsúlyosabb vizuális, videós elemekre reflektálva a tőle megszokott precíz, tűpontos helyzetértékeléssel tette mindezt, ahogy az Instagram-posztunkban is látható, hallható, nézhető, de véletlenül sem olvasható...

Visz a vérem: megéri vért adni a tatabányai üzletasszony, Tomán Szabina szerint

Tomán Szabina maga is rendszeres véradó. Most a napokban elrajtolt a „Visz a vérem” véradást népszerűsítő kampánynak, az Országos Vérellátó Szolgálat, a Magyar Kórházszövetség és a Bethesda Gyermekkórház közös, Richter Anna Díjas projektjének nagyköveteként másokat is segítségnyújtásra buzdított.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában