Celeb

2023.06.17. 11:16

Tündéri babafotó: Borbély Alexandra ikerlányai minden szívet megolvasztanak

Odavannak Borbély Alexandra legújabb fotójáért az Insta-követői. A színésznő ikerlányairól posztolt új képet.

Kemma.hu

Az észak-komáromi kötődésű színésznő, Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai szépen cseperednek. Az édesanya ritkán oszt meg fotót gyermekeiről, azonban most kivételt tett, ismét tündéri képpel örvendeztette meg rajongóit, számolt be a Borsonline.

Elza és Franciska édesen bújnak anyjukhoz. Az idilli pillanat a színésznő rengeteg követőjének szívét megolvasztotta. Alexandra Instagram-oldalára feltöltött fotójára záporoztak is a szívecskék és a kommentek.

A Bors arról is ír, hogy korábban a színésznő úgy fogalmazott, hogy sokaknak rémálom, ha ikrei születnek, ő azonban nagyon jól bírja. Kislányai már 8 órát alszanak egyhuzamban és mindig kipihenve ébrednek. 

– Főzök, sütök, egyik gyereket magamra kötöm, a másikat a ringatószékbe teszem, és így éljük napjainkat. Sétálni járunk, hol Ervin megy velük, hol én, és van egy tündéri dadusunk is, aki folyamatosan segít – mesélte a színésznő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában