Gyászmunka

2022.07.19. 18:00

Kiderült, hova vezetett Berki Mazsi első útja itthon, miután Balin keresett vigaszt

Mazsi az indonéz szigeten próbálta feldolgozni férje, Berki Krisztián elvesztését.

Kemma.hu

Forrás: Berki Mazsi/ Instagram

Balira utazott néhány héttel ezelőtt Berki Mazsi. A nemrégiben megözvegyült celeb egy lelki és testi feltöltődést ígérő táborban vett részt a gyönyörű indonéz szigeten. Amikor a tábor véget ért,  ő úgy döntött, egy ideig még a nyaralók paradicsomában marad lányával, Emma Katerinával.

Berki Krisztián halála után több mint egy hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy Mazsi beszélni tudjon az őt ért fájdalomról. Mint akkoriban nyilatkozott, kizárólag kislánya tartotta benne a lelket.

A tragikus hirtelenséggel elhunyt celeb özvegye a lelki békéjét keresve ment Balira, ahonnan rendszeresen bejelentkezett a közösségi-oldalán, részletesen beszámolt lelkiállapotáról, és megmutatta a paradicsomi környezetet is. A fiatal anyukát sokan támadták, amiért férje halála után bevállalta a nyaralást, ám Mazsi a kint töltött idő alatt igyekezett saját magára, a felépülésére és a kis Emmára koncentrálni. Mazsi üzent is az őt támadóknak.

Mint arról a horsonline.hu is beszámolt, Bali után Mazsi az első Instagram-történetében már a magyar tenger partjáról, egészen pontosan Siófokról jelentkezett be. Természetesen oda is kislányával, Emma Katerinával ment.

Nagyon aranyosak vagytok! A nap az elrhetetlent szimbolizálja, aki rátok tekint! Lehet a Krisztián is, aki vágyakozik hozzátok és beragyog benneteket! Fentről vigyáz rátok és a nap sugaraival körül ölel benneteket! Számomra ezt sugallja ez a kép!

– írta Mazsinak a poszt alá az egyik követője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában