Celeb

2022.07.07. 16:49

Üzent Hódi Pamela és Berki Mazsi: besokalltak az őket támadóktól

Megelégelte Hódi Pamela, hogy hetek óta össztűz zúdul rá és családjára. Berki Mazsi is üzent a kommentelőknek.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

A tatabányai celeb, Berki Krisztián két hónapja hunyt el, nagyobbik lányának, Natasa Zselykének édesanyja, Hódi Pamela azóta minden erejével azért küzd, hogy Natikát megvédje a további lelki sérülésektől és boldog, gondtalan gyerekkort biztosítson neki. Az interneten írogató önjelölt véleményvezérek azonban még inkább megnehezítik a gyászfolyamatot a család számára, írja a Ripost.

Az utóbbi hetekben többször megszólták a kommentelők Pamelát, amiért a tragédia ellenére próbálja folytatni az életét és egybentartani a családot. Legutóbb azért estek neki hozzászólásokban, mert férjével, Tóth Bencével a Balaton Soundon buliztak. 

Sokak szerint az édesanyának a lányai mellett lenne a helye, ráadásul a gyászidőszak alatt nem kellene bulizni járnia. Korábban azt is kifogásolták, hogy Bencével közös gyermekük, Evolet első születésnapját is megtartották Berki halála után. Jóllehet, fájdalmuk jeléül mindketten fekete szalagot viseltek a ruhájukon.

A folyamatos bántást viszont megelégelte az influenszer, és Instagram-sztorijában öntött tiszta vizet a pohárba. A bejegyzésben arról is írt, mit csináltak Natival múlt pénteken, Berki Krisztián 42. születésnapján.

„Sziasztok! Nem vagyok az a nagy komment törölgetős, de akik megjegyzést tesznek arra, hogyan éljük az életünket a történtek után, azokat igenis tiltani és törölni fogom. Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem, még akkor is, ha nem posztolok a temetőből, sírhelyről. Kivittem a lányomat a temetőbe július 1-jén, az édesapja születésnapján, vittünk virágot, rajzot és meghallgattuk Halász Judittól a Boldog születésnapot című dalt. Ennél többet nem tudunk tenni, és akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami ahogy, ami miatt történt, azokat szeretném megkérni, hogy gondolják át, mit kommentelnének. Köszönöm a megértést” – fogalmazott az édesanya.

Mindeközben a kommentelők Berki Krisztián másik gyermekének édesanyját, Mazsit is támadják. Az özvegy néhány hete Balira utazott a nyolchónapos kislányával, Emma Katerinával, hogy távol az emlékektől próbáljon felkészülni az új életére. Sokak szerint azonban Mazsinak otthon kellene gyászolnia az utazgatás és jógázás helyett.

A kisgyermekes anyuka szintén az Instagramon kérte a kommentelőket és a sajtó érzéketlenebb képviselőit, hogy ne bántsák többet.

Van egy nyolc hónapos kislányom, aki teljes mértékben még velem együtt lélegzik és számára fontos az én jóllétem. Mert ha nekem rossz, az őt is megviseli. Bőven elég a magunk terhe, kérem, hogy ne bántsanak már tovább minket

- írta a bejegyzésében Mazsi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában