Megrázó fotók a helyszínről

2022.05.06. 12:09

Mazsi teljesen összetört – ezt lehet tudni Berki Krisztián haláláról

Az egykori sportoló és médiaszemélyiség 41 éves volt.

 

 

A reggeli órákban legalább négy rendőrautó és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián házához. A környéket lezárták a rendőrök. A IX. kerületi társasház lépcsőházába csak azokat engedték be, akiknek ide szól a lakcímkártyájuk.

Forrás: Origo

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki értesítette a hatóságot, annyi biztos, hogy már javában zajlott a helyszínelés, amikor Berki Mazsi és Berki Krisztián első gyermekének anyja, Hódi Pamela a helyszínre érkeztek. 

Forrás: Origo

Az Origo első információi szerint idegenkezűség nem történt, de azt megerősítette a rendőrség a helyszínen, hogy tragédia miatt értesítették őket és haláleset történt, azt, hogy ki halt meg, azt akkor nem árulták el.

Forrás: Origo

A körülményekről egyelőre semmit nem tudni, de mivel a helyszíni szemle hosszú ideig tartott, gyaníthatóan nem természetes halállal halt meg Berki Krisztián. 

Berki Mazsi a Borsnak szólalt meg először, teljesen összetörten azt mondta: 
„Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk.”

A rendőrség sajtósa a tragédia helyszínén nyilatkozott Berki Krisztián halálával kapcsolatban.
Az idegenkezűséget kizárták, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a halálesetet – mondta D. Tóth Norbert, a BRFK sajtósa.
Információink szerint a halál hajnalban, valamikor éjfél után állt be Berki Krisztiánnál. Az, hogy mi okozta a tragédiát, egyelőre nem ismeretes.Úgy tudni, hogy a helyszínen kábítószergyanús anyagot találtak, ha ez bebizonyosodik, akkor külön eljárás részét képezi majd, és vizsgálni fogják azt is, más is érintett-e ebben az ügyben – írja a Bors.
Egy szomszéd elmondásai alapján a tenyek.hu úgy tudja: Berki Krisztián öngyilkosságot követhetett el. 
A közösségi oldalakat azonnal ellepték az együttérző és részvétet nyilvánító bejegyzések, barátait sokkolta, ami történt:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában