Újabb kéthetes leállást jelentett be a Suzuki

A Magyar Suzuki Zrt. közleményben tudatta, hogy az április 3-ig tervezett leállást dolgozói védelme érdekében további két héttel meghosszabbítják.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Fotó: GABOR FENYES

Munkatársai egészségének védelme érdekében a Magyar Suzuki Zrt. az eredetileg április 3-ig tervezett leállást további két héttel meghosszabbítja. Bonnár-Csonka Zsuzsanna, vállalati kommunikációs vezető kiemelte: a munkavállalóinknak továbbra is biztosítjuk a bérek kifizetését a munkaidő áthelyezés, otthoni munkavégzés, illetve a fizetett szabadság lehetőségeit vegyesen alkalmazva. A Magyar Suzuki Zrt. a következő két hétben azon dolgozik, hogy a jelenlegi helyzetben az újrainduláshoz megteremtse a biztonságos munkavégzés feltételeit.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Magyar Suzuki Zrt. még március 23-án döntött úgy, hogy két hétre leállítja a gyártást. Ez a leállás most további két héttel került meghosszabbításra a cég közleménye szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában